Другий склад збірної України з боксу переміг збірну Америки

06 грудня 06:20

Українська збірна з боксу вчора на змаганнях в Івано-Франківську перемогла американців з рахунком 24:21. Про це повідомили організатори змагань.

 

Міжнародна зустріч боксерських збірних України та США відбулася в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання. Пройшло дев'ять поєдинків: шість чоловічих і три жіночих.

Учасники збірної України Василь Ломаченко, Олександр Усик, Денис Берінчук не брали участі в поєдинках, а були запрошені до Івано-Франківська в якості почесних гостей.

Як повідомлялося, це була четверта міжнародна зустріч, яку в Івано-Франківську спільно організовували Федерація боксу України та Федерація боксу Івано-Франківської області. У 2009 році в обласному центрі виступала збірна Австралії, у 2010-му - команда Марокко, а 27 серпня цього року на Вічевому майдані з українцями боксували французи.

Нагадаємо, збірна України з боксу показала найкращий результат за всю історію на чемпіонаті світу, який проходив з 22 вересня по 9 жовтня в Баку (Азербайджан), посівши перше загальнокомандне місце. Українські боксери побили світовий рекорд, встановлений Кубою у 1974 році.