Донецький «Шахтар» заплатить 100 тисяч гривень за пляшку, кинуту в Мілевського фанатами

19 квiтня 11:21

Контрольно-дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги України оштрафував донецький «Шахтар» на 100 тисяч гривень. Таку суму клуб заплатить за поведінку вболівальників під час скандального матчу з «Динамо».

 

Донецький «Шахтар» оштрафовано на 100 тисяч гривень за витівки своїх уболівальників в матчі 26-го туру проти київського «Динамо».

Таке рішення ухвалив Контрольно-дисциплінарний комітет Прем'єр-ліги. В кінці першого тайму матчу «Шахтар» - «Динамо» уболівальники «гірників» проявили свою неповагу до динамівця Артема Мілевського, в якого кидали пластикові пляшки, повідомляє прес-служба Прем'єр-ліги.

Нагадаємо, динамівці покарані за банер з зображенням нацистської символіки в матчі з одеським «Чорноморцем». Фанати демонстрували його в середині другого тайму. Крім того, столичний клуб також покараний за використання піротехнічних засобів, пошкодження сидінь «Донбас Арени» і вигукування образ на адресу арбітра в матчі проти «Шахтаря». «Дніпро» ж покараний за порушення пункту про полив поля не пізніше, ніж за годину до гри. Дніпропетровці зробили це перед самим початком поєдинку 24-го туру з луганською «Зорею».

Нагадаємо, 7 квітня донецький «Шахтар» при переповнених трибунах «Донбас Арени» обіграв «Динамо» 2:0. Весь другий тайм динамівці грали вдесятьох і без видаленого тренера.

Головний тренер київського «Динамо» Юрій Сьомін дискваліфікований на три матчі за свою поведінку під час матчу 26 туру прем'єр-ліги з «Шахтарем». Сьомін також повинен заплатити 150 тис. грн штрафу. Сьомін був видалений за межі технічної зони після бурхливої реакції на видалення гравця «Динамо» Дениса Гармаша. Це видалення спровокувало бійку на полі і суттєво вплинуло на результат матчу, що закінчився з рахунком 2:0 на користь «Шахтаря»!zn

Читайте також:

Київське «Динамо» оштрафували на 75 тисяч гривень за банер з нацистською символікою


З динамівця Гармаша зняли другу жовту картку, отриману в матчі з «Шахтарем»

Тренера «Динамо» Сьоміна дискваліфікували на три матчі