До Євро-2012 видали путівник по Києву для іноземців

18 жовтня 15:14

Туристичний путівник англійською мовою по Києву для іноземних туристів і вболівальників до «Євро-2012» презентували у вівторок, 18 жовтня, в Києві.

 

«Ми його приурочили до Євро-2012», - сказав на прес-конференції голова громадської організації «Вся Україна» Ігор Курус.

За його словами, туристичний путівник складається з шести маршрутів, включаючи об'єкти, що знаходяться за межами Києва. У виданні представлена ​​порівняльна хронологічна історична таблиця, де вказані факти з історії інших держав і те, що в цей період відбувалося в Києві.

Видання містить 15 картосхем і близько тисячі фотоілюстрацій.

Крім того, в путівнику всі туристичні об'єкти позначені координатами GPS, що дозволить швидко і точно знайти їх місце розташування.

Англомовний путівник по Києву входить в серію путівників «Вся Україна», в рамках якої вийшли також путівник по Києву українською мовою, а також путівники по Чернігівській та Хмельницькій областях. Крім того, планується вихід подібних видань і про інших регіонах України.

Тираж путівника становить 2000 примірників. Як зазначив І. Курус, якщо на них буде попит, то буде надруковано додатковий тираж.

Коштувати путівник буде близько 100 грн.