«Дніпро» здобув вольову перемогу в гостях у шведського АІКа - 3:2 (ВІДЕО)

05 жовтня 05:23

Дніпропетровський «Дніпро» в Лізі Європи на виїзді з рахунком 3:2 переміг шведський АІК, двічі програючи в рахунку. Переможний гол забив Євген Селезньов, скориставшись помилкою захисника, що недбало відкинув м'яч воротареві.

 

Дніпропетровський "Дніпро" переміг на виїзді з рахунком 3:2 шведський АІК у матчі 2-го туру групового етапу Ліги Європи.

Вже на п'ятій хвилині футболіст команди господарів Даніельссон, після невдалого виносу м'яча суперником зі свого штрафного, потужним ударом з льоту вразив ворота "Дніпра". За чотири хвилини до перерви хорватський нападник гостей Нікола Калініч реалізував вихід один на один, але на останніх секундах першого тайму Гойтом знову вивів АІК вперед.

У другій половині український клуб намагався переломити хід зустрічі. І на 74-й хвилині після розіграшу кутового і подачі з флангу захисник "Дніпра" Віталій Мандзюк ударом головою зрівняв рахунок.


А на 83-й хвилині форвард дніпропетровської команди Євген Селезньов скористався помилкою захисника АІКа, вискочив на ворота і переграв воротаря.

В іншому матчі групи F голландський ПСВ розгромив на своєму полі італійський "Наполі" з рахунком 3:0.

Після двох турів "Дніпро" лідирує у своїй групі, набравши 6 очок. "Наполі" і ПСВ мають у своєму активі по 3 пункти, АІК поки без набраних очок. !zn

Читайте також:

«Металіст» здобув першу перемогу в Лізі Європи, обігравши «Рапід»

Київське «Динамо» здобуло першу перемогу в групі Ліги чемпіонів з 2009 року (ВІДЕО)

Білоруський БАТЕ в Мінську сенсаційно обіграв «Баварію» - 3:1 (ВІДЕО)

Фанати «Динамо» влаштували акцію на захист засуджених за вбивство судді (ФОТО)

«Дніпро» дебютував у груповому турнірі Ліги Європи з впевненої перемоги над голландським ПСВ (ВІДЕО)