«Дніпро» здобув третю перемогу поспіль у Лізі Європи: цього разу не встояв «Наполі» - 3:1 (ВІДЕО)

26 жовтня 06:14

«Дніпро», без травмованого Євгена Коноплянки, впевнено обіграв на своєму полі з рахунком 3:1 одного з лідерів чемпіонату Італії "Наполі". Після трьох турів «Дніпро» продовжує займати перше місце в своїй групі, набравши максимальну кількість очок.

 

Дніпропетровський "Дніпро" впевнено обіграв на своєму полі з рахунком 3:1 одного з лідерів чемпіонату Італії "Наполі" і продовжує лідирувати у групі F Ліги Європи УЄФА.

Господарі "Дніпро Арени" відкрили рахунок вже на другій хвилині матчу. Після подачі Руслана Ротаня зі штрафного захисник Артем Федецький виграв боротьбу в опонента і в акробатичному стрибку точно пробив у ближній верхній кут.

Потім "Дніпро" віддав ініціативу суперникові, який відразу спробував виправити становище, але італійцям, які грали у Дніпропетровську не основним складом, нічого зробити не вдавалося. А небезпечні моменти виникали періодично саме в української команди. Могли забити захисник Іван Стрінич і нападник Євген Селезньов.


На 39-й хвилині "Наполі" вдалося забити гол, але суддя зафіксував у тому моменті порушення правил. А через три хвилини "Дніпро" забив вже "правильний" гол. Бразильський нападаючий Матеус виявився спритнішим за всіх у штрафному і зумів головою переправити м'яч у ворота після скидки від Селезньова.

На початку другого тайму наставник гостей кинув у бій своїх зіркових форвардів Едінсона Кавані і Горана Пандєва. І вже за п'ять хвилин Кавані головою пробив у штангу. Незабаром в штангу пробив вже хорватський нападник "Дніпра" Нікола Калініч, що вийшов на заміну.

Але вже в наступній атаці "Дніпро" ще більше збільшив свою перевагу. Жуліано замикав подачу Матеуса з флангу, але влучив у воротаря Розаті. Футболісти "Наполі" не змогли як слід вибити м'яч зі штрафного, і в підсумку він знову дістався Жуліано, який відразу зорієнтувався і ударом з розвороту відправив м'яч у сітку воріт.

"Наполі" вдалося скоротити розрив у рахунку на 75-й хвилині. Кавані заробив пенальті і сам його реалізував. Уругвайський нападник міг ще відзначитися в кінцівці гри, але спочатку його удар головою відбив Ян Лаштувка, а потім зі штрафного найкращий снайпер італійців пробив поруч зі штангою.

- «Металіст» здобув вольову перемогу в гостях над «Русенборгом» (ВІДЕО)


В іншому матчі групи F голландський ПСВ несподівано зіграв на своєму полі внічию 1:1 зі шведським АІКом.

Після трьох турів "Дніпро" лідирує у своїй групі, набравши 9 очок. ПСВ має у своєму активі 4 очки, "Наполі" - 3, АІК набрав 1 очко. !zn

Читайте також:

«Динамо» програло «Порту» з рахунком 2:3 (ВІДЕО)

«Шахтар» обіграв «Челсі» з рахунком 2:1 і став лідером групи Е Ліги чемпіонів (ВІДЕО)

«Динамо» програло «Металісту» на своєму полі з рахунком 1:3