«Дніпро» не захотів продовжувати оренду Алієва, півзахисник повертається в «Динамо»

07 грудня 07:33

Останні півроку півзахисник Олександр Алієв провів у ФК «Дніпрі», але дніпропетровці не стали продовжувати оренду.

 

Півзахисник Олександр Алієв, відданий в оренду «Дніпро» київським «Динамо», взимку повернеться у столичну команду.

«У нього закінчується орендна угода, і він повертається в «Динамо». Він не влаштовує головного тренера. Те ж саме стосується Майкла Одібе, з ним не буде продовжуватися орендна угода. Щодо інших гравців ми будемо визначатися найближчим часом», - повідомив після матчу зі шведським АІКом в Лізі Європи генеральний директор «Дніпра» Андрій Стеценко, повідомляє прес-служба клубу.

13 липня О.Алієв був відданий в оренду «Дніпру» до 31 грудня 2012 року. В кінці червня «Динамо» виставило його на трансфер.

За словами О.Стеценка, поки до кінця не вирішена ситуація з захисником збірної Узбекистану Віталієм Денисовим, що виступав за дніпропетровців з 2007 року. «Ситуація фіфті-фіфті. Ми не проти того, щоб він залишився в команді. Проблема дуже проста. У нього 31 грудня закінчується контракт. Поки ми не прийшли до спільного знаменника з точки зору його продовження. Не виключено, що ми з Віталієм підпишемо новий контракт», - зазначив він.

Гендиректор "Дніпра" спростував інформацію про відхід у київський «Арсенал» атакуючого півзахисника Дениса Олійника і перехід у зворотному напрямку Володимира Польового. !zn

Читайте також:

Кавані забив чотири м’ячі і приніс «Наполі» перемогу над «Дніпром» (ВІДЕО)

Міліція має намір заборонити відвідувати матчі між «Дніпром» та «Металістом» уболівальникам команд-гостей (ВІДЕО)

Алієв з «Динамо» перейшов до «Дніпра»