«Дніпро» дебютував у груповому турнірі Ліги Європи з впевненої перемоги над голландським ПСВ (ВІДЕО)

21 вересня 05:22

Дніпропетровський "Дніпро" на домашньому стадіоні обіграв у матчі групового етапу Ліги Європи голландський ПСВ Ейндховен з рахунком 2:0. Ця гра стала першою для дніпропетровського клубу в груповому етапі Лізі Європи, куди команда зуміла пробитися з третьої спроби за період існування турніру.

 

Дніпропетровський "Дніпро" обіграв у матчі першого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА голландський ПСВ Ейндховен з рахунком 2:0 на своєму стадіоні "Дніпро Арена".

На 50-й хвилині матчу рахунок відкрив бразильський нападник "Дніпра" Матеус, а ще через 8 хвилин після прострілу іншого бразильського легіонера Жуліано захисник голландської команди Хатчінсон зрізав м'яч у власні ворота.

Дана зустріч стала першою для дніпропетровського клубу в груповому етапі Ліги Європи, куди команда зуміла пробитися з третьої спроби за період існування турніру, який прийшов на зміну Кубку УЄФА в сезоні 2009-2010 років.

У ще одному матчі групи F італійський "Наполі" обіграв з рахунком 4:0 шведський АІК. Таким чином, "Дніпро" і "Наполі" стали лідерами своєї групи.


Харківський «Металіст» на виїзді зіграв внічию 0:0 з леверкузенським «Баєром». !zn

Читайте також:

«Металіст» зіграв внічию з німецьким «Баєром» (ВІДЕО)

«Шахтар» - «Нордшелланд»: прогноз букмекерів

Ліга чемпіонів: «Динамо» розгромно програло французам 1:4 (ВІДЕО)