"Дніпро" спростовує інтерес до Коноплянки з боку "Зеніту"

24 квiтня 12:30

Трансферні чутки все частіше пов'язані з ім'ям талановитого півзахисника "Дніпра" - на черзі інтерес з боку російського лідера.

 

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко спростовує інтерес до півзахисника Євгена Коноплянки з боку російського "Зеніту", повідомляє "Спорт день за днем".

Щодо Коноплянки ніхто з керівників "Зеніту" до нас не звертався. Вперше чую про інтерес до нашого гравця!" - сказав гендиректор.

Зазначимо, що раніше чутки сватали український талант у "Байєр", "Боруссію", а також італійську "Рому". Про те, що санкт-петергбурзький "Зеніт" розглядає як варіант посилення підписання українця, раніше не повідомлялося.

Втім, батько і представник Євгенія Олег Коноплянка в інтерв'ю "Команді" стверджував, що поки до нього з приводу придбання сина ніхто не звертався, а сам футболіст не хотів би грати або в Іспанії, або в Німеччині.

Андрій Стеценко стверджує, що якщо надійдуть офіційні запити на Коноплянку, то на них обов'язково відреагують.

"Чи будемо розглядати пропозиції? Куди нам подітися? Ми ж пристойні люди! У нас є ще президент клубу, який буде вирішувати це питання. Сума відступних? Ось це я вам говорити не буду".

Відмовився назвати суму, за яку "Дніпро" готовий відпустити свого ключового гравця, і Олег Коноплянка.

Нагадаємо, що в нинішньому сезоні Євген Коноплянка провів 22 матчі за "Дніпро", в яких п'ять разів вражав ворота суперника. !zn

Читайте також:

Чвертьфіналіст Ліги Чемпіонів цікавиться українцем Коноплянкою

"Дніпро" зупиняє переможну ходу "Шахтаря", але відпускає вперед конкурентів

Сабо радить гравцям "Дніпра" відродити психологію переможців

Футболіст Руслан Ротань: проти "Дніпра" грає вся Україна