Для вболівальників Євро-2012 митниці РФ і України виділять спецкоридори

16 березня 07:34

Митні служби Росії, України та Білорусі мають намір виділити спеціальні коридори для вболівальників у пунктах пропуску на держкордоні під час проведення Євро - 2012.

 

У прес-службі Федеральної митної служби (ФТС) Росії зазначили, що планується забезпечити постійний моніторинг руху транспортних засобів, особливо напередодні проведення матчів, і виділити окремі коридори у пунктах пропуску для здійснення контролю тих транспортних засобів, які прямують на чемпіонат Євро-2012. В рамках цих заходів особливу увагу буде приділено синхронізації роботи митних органів у пунктах пропуску та організації оперативного інформаційного обміну між ними з метою запобігання черг.

Враховуючи прогнозоване зростання навантажень на митників під час проведення Євро-2012, митні служби трьох країн розробляють заходи щодо достатнього укомплектування підрозділів митних органів, розташованих в пунктах пропуску.

Україна, Білорусь і Росія мають намір створити сприятливі умови для перетину кордону вболівальниками, які бажають відвідати матчі континентальної першості, що проводяться на території України, і для переміщення товарів, призначених для організації та проведення чемпіонату. Зокрема, передбачається максимально спростити митні процедури при перетині кордону. !zn

Читайте також:

До чорного списку фанатів Євро-2012 потрапили більше тисячі українців

На Євро-2012 зарубіжних уболівальників будуть супроводжувати іноземні поліцейські

До Євро-2012 недобудовані об'єкти закриють красивими картинками

Киян «попросять» під час Євро-2012 автомобілями не користуватися