Директор об'єднаного чемпіонату Газзаєв підтвердив фінансові труднощі у своєму клубі

19 березня 11:19

Валерій Газзаєв зізнався, що його "Аланії", де він є головним тренером і президентом, існують затримки з зарплати.

 

Один з ідейних натхненників проведення об'єднаного футбольного чемпіонату України і Росії (ГФЛ) Валерій Газзаєв, який є ще і головним тренером клубу першого російського дивізіону "Аланія", розповів, що його команда має певні фінансові труднощі.

"Не хотілося б про це говорити, але того факту, що футболісти третій місяць не отримують зарплату, не приховаєш. Положення у нас дуже складне, але оптимізму не втрачаємо, можу обіцяти, що будемо битися до останнього. Я знав, що, повертаючись в листопаді до тренерської діяльності, ризикую, але іншого шляху на той момент для себе не бачив", - розповів Газзаєв в інтерв'ю "Cпорт-Експресу".

Нагадаємо, що Валерій Газзаєв був призначений директором проекту ГФЛ у середині лютого. Тоді ж було оголошено про те, що призовий фонд змагань, якы стартують імовірно в сезоні-2014/15, складе близько 1 мільярда доларів США.

Незважаючи на критику з боку офіційних осіб Росії, Газзаєв заперечує, що робота щодоо розвитку ідеї організації об'єднаного чемпіонату СНД ніяк не відбилася на його тренерській діяльності.

"На мою участь у проекті Об'єднаної Футбольної ліги не пішло ні години, ні хвилини, призначені для роботи з командою", - відзначив фахівець.

Зазначимо, що раніше міністр спорту РОСІЇ Віталій Мутко, розкритикував ідею чемпіонату СНД, порадивши Газзаєву займатися його "Аланією". Тим не менш, 5 березня в Москві був створений оргкомітет ГФЛ, що надалі має намір вести переговори з УЄФА, ФІФА, а також офіційними футбольними організаціями України і Росії. !zn

Читайте також:

В УЄФА вже готові обговорити об'єднаний чемпіонат Росії і України

Україна офіційно сказала "ні" об'єднаному чемпіонату з футболу

Об'єднаний чемпіонат: створено оргкомітет, який почне переговори з УЄФА, ФІФА та ФФУ

Катарські шейхи створять альтернативу Лізі Чемпіонів