«Динамо» програло «Порту» з рахунком 2:3

25 жовтня 04:17

Київське «Динамо» програло португальському «Порту» в матчі третього туру групового етапу Ліги Чемпіонів з рахунком 2:3. У складі «Динамо» найактивнішим був Велозу. Голкіперу двічі доводилося рятувати «Порту». Спочатку він відбив кручену подачу Велозу з кутового, потім - його дальній удар.

 

Київське «Динамо» програло португальському «Порту» на виїзді у третьому турі групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 2:3.

«Порту» активніше розпочав зустріч і закономірно першим відкрив рахунок. На 15-й хвилині матчу після передачі з правого флангу м'яч опинився у штрафному у Сильвестра Варели, який підробив м'яч і завдав потужного удару у дальній верхній кут воріт. Але вже через п'ять хвилин «Динамо» вдалося відкрити рахунок. Виділявся своєю активністю штатний виконавець стандартів київського клубу Мігель Велозу, який подав кутовий, а Олег Гусєв зумів відправити м'яч у сітку воріт.

Португальці продовжували володіти ініціативою, а «Динамо» намагалося відповідати контратаками, але активності одного Андрія Ярмоленка було недостатньо.

На 36-й хвилині господарі знову вийшли вперед. Джеймс Родрігес віддав пас у штрафний на Джексона Мартінеса, який виграв боротьбу у Євгена Хачеріді і зумів пробити Олександра Шовковського.

Після перерви динамівці намагалися виправити становище, але довгий час у них мало що виходило. І все ж на 72-й хвилині чудовий дальній пас у штрафну від Андрія Ярмоленка знайшов Брауна Ідейє, який з ходу ввігнав м'яч у сітку воріт «Порту».

І все ж останнє слово в цьому матчі залишилося за господарями стадіону «Драгау». На 78-й хвилині Лучо Гонсалес прорвався по правому флангу, прострілив у центр штрафного, Шовковський не встиг на перехоплення м'яча, і Джексон Мартінес без перешкод відправив його у ворота.

В іншому матчі групи А французький ПСЖ обіграв у Загребі з рахунком 2:0 місцеве «Динамо». У першому таймі за парижан відзначилися Златан Ібрагімович і Жеремі Менез.

Таким чином, «Порту» набрав після трьох турів 9 очок, ПСЖ - 6 очок, в активі київського «Динамо» 3 пункти, «Динамо» Загреб не набрав поки жодного пункту.

«Порту» - «Динамо» - 3:2

Голи: Сильвестр Варела, 15, Джексон Мартінес, 36, 78 - Олег Гусєв, 21, Ідейє Браун, 72

«Порту»: Елтон, Данило Да Сільва, Майкон, Хамес Родрігес, (Мігел Лопеш, '92), Ніколас Отаменді, Лучо Гонсалес, Жоау Моутінью, (Стівен Дефур, '75), Фернандо, Еліаквім Мангала, Джексон Мартінес, Сильвестр Варела, (Крістіан Атсу, '64)

«Динамо»: Олександр Шовковський, Бетао, Євген Хачеріді, Тайє Тайво, Денис Гармаш, Мігель Велозу, Огнен Вукоєвич, (Ніко Кранчар, '84), Олег Гусєв, Тарас Михалик, Андрій Ярмоленко, Ідейє Браун

Попередження: Майкон, 94. - Денис Гармаш, 81. Бетао, 93.

Арбітр: Павел Краловець (Чехія)

Удари (у ствір): 4 (3) - 6 (4)

Кутові: 0 - 6

Офсайди: 4 - 2. !zn

Читайте також:

Букмекери вважають, що у «Динамо» немає шансів у матчі з «Порту»

«Динамо» програло «Металісту» на своєму полі з рахунком 1:3

Визначено коло кандидатів на пост головного тренера збірної України з футболу