"Динамо" подало протест на видалення Гармаша в матчі з "Шахтарем"

10 квiтня 20:12

Президент "Динамо" повідомив, що клуб подав протест на видалення Гармаша в матчі з "Шахтарем", щоб перемогла справедливість.

 

ФК "Динамо" (Київ) подав протест на рішення головного арбітра матчу 26-го туру чемпіонату України "Шахтар" - "Динамо" (2:0) Юрія Вакса показати другу жовту картку півзахисникові столичної команди Денису Гармашу, в результаті чого він був видалений з поля наприкінці першого тайму.

"Ми подали протест на другу жовту картку, показану Денису, що призвела до його видалення. В принципі, для нас Гармаш не є втратою, оскільки є гідні хлопці, здатні замінити його, але має перемогти справедливість, адже людині ні за що видана жовта картка!", - сказав в інтерв'ю інформаційному відділу клубу президент "Динамо" Ігор Суркіс після проведення на заміській базі клубу в Конча-Заспі зборів з тренерським штабом і футболістами команди.

"Якби йому показали друге попередження в ігровому епізоді, тоді ми б розуміли, за що його покарано, і розбирали порушення під мікроскопом, оцінювали, "тягнуло" воно на жовту картку чи ні. Але, в такому разі, чому не був попереджений Срна (капітан "Шахтаря" - ІФ) спочатку за порушення проти Гусєва в першому таймі, а потім за удар ліктем в обличчя Ярмоленка, Кучер (захисник "Шахтаря") за те, що схопив Гармаша за футболку в епізоді, що призвів до травми Дениса, Фернандіньо (півзахисник "Шахтаря"), який тримав двома руками у штрафному Бетао ... ", - зазначив він.

"Проте, зрозумійте, ці питання не в моїй компетенції. Можливо, арбітр потрапив у "запару", або виявився недостатньої кваліфікації, щоб судити такі матчі. Значить треба вчитися, брати уроки, а в даний момент чесно зізнатися, що він такі матчі не може відсудити, і, перш за все, психологічно", - вважає Суркіс.

Як повідомлялося, 7 квітня «Динамо» поступилося донецькому «Шахтарю» в матчі українського чемпіонату, пропустивши два голи в другому таймі, після того як кияни залишилися вдесятьох. !zn

Читайте також:

«Динамо» має намір опротестувати результат матчу з «Шахтарем»

Шевченко готовий допомогти «Динамо» в грі проти «Шахтаря»

За матчем «Шахтар» - «Динамо» міліція стежитиме з вертольота

«Динамо» і
«Шахтар» увійшли в топ-25 кращих клубів століття