"Динамо" все-таки дістало нападника - кращого бомбардира "Карпат"

01 березня 18:05

Всупереч словам президента киян Ігоря Суркіса про те, що пошук гравця нападу виявився невдалим, "Динамо" все-таки поповнило свої ряди іспанським форвардом Лукасом. До цього він виступав у львівських "Карпатах".

 

Іспанський нападник Лукас Перес Мартінес сьогодні офіційно став гравцем "Динамо". Київський клуб орендував іспанця до кінця сезону у "Карпат", проте після закінчення терміну оренди, може викупити контракт футболіста. За інформацією порталу iSport.ua, його вартість - 2 мільйони євро.

Зазначимо, що у Львові нападник відзначився 14 разів у 51-м матчі чемпіонату. До того, як Лукас приїхав в Україну, 24-літній футболіст виступав у клубі першого іспанського дивізіону "Райо Валекано".

Втім, Лукас залишає "Карпати" фактично зі скандалом - раніше головний тренер львів'ян Микола Костов висловлював незадоволення тим, що іспанець проігнорував лютневі збори до Туреччини, назвавши його поведінку ганебною для всієї команди.

Нагадаємо, що в середу президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що його клуб не має наміру підписувати когось з гравців до закриття трансферного вікна в Україні 1 березня. Притому, бос киян спростував факт ведення переговорів з різними гравцями, у тому числі і з Лукасом.

3 березня кияни проведуть матч чемпіонату Прем'єр-ліги України проти криворізького "Кривбасу". !zn

Читайте також:

Суркіс: "Динамо" не готує сенсаційних трансферів, усе чутки

Букмекери упевнені в чемпіонстві "Шахтаря", "Динамо" - фаворит у боротьбі за срібло

Незважаючи на сніг, мороз і сльота, українські стадіони готові до матчів чемпіонату