"Динамо" впритул наблизилося до Кубка Гагаріна

12 квiтня 18:31

У фіналі Кубка Гагаріна московське "Динамо" повело в серії з "Трактором" 3-1. Тепер лише один успішний матч відокремлює москвичів від другого поспіль чемпіонства.

 

Московське "Динамо", в якому виступає український нападник Костянтин Касянчук, значно поліпшило свої шанси на друге поспіль чемпіонство в чемпіонаті Континентальної хокейної ліги. У четвертому поєдинку фінальної серії проти "Трактора" москвичі перемогли 1:0 і вже в наступній грі можуть оформити виграш Кубка Гагаріна.

Здійснивши добрий почин у Москві, а на домашньому льоду "Динамо" двічі обіграло "Трактор" (2:1 і 3:2), динамівці вирушили в Челябінськ, де "Трактор" спробував зробити все можливе, щоб переломити хід зустрічі.

У першому домашньому матчі челябінців не залишили шансів "Динамо", впевненно перемігши 3:1. Однак назавтра "біло-сині" вийшли з твердим наміром боротися до кінця. З перших хвилин поєдинку від "Трактора" буквально удача відвернулася - особливо невдало для господарів завершився епізод з виходом на ворота у виконанні молодої зірки Євгена Кузнєцова - нападник красиво "прибрав" воротаря, проте шайба зрадницьки вдарилася в штангу.

Невезіння зломило "Трактор" і під завісу другого періоду москвичі відкрили рахунок. У третьому періоді "Динамо" контролювало ситуацію, і навіть коли "Трактор" включив максимальні обороти для фінального штурму, гості мали кілька можливостей для взяття воріт суперника. У результаті, "Динамо" втримало перемогу 1:0, і тепер все може вирішитися в п'ятому матчі серії до чотирьох перемог.

Наступний поєдинок фіналу відбудеться 15 квітня в Москві.

Українець Костянтин Касянчук у фінальній серії очок поки не набирав, однак як і раніше гратиме на користь своїй команді. Його візаві і співвітчизник Геннадій Разін з "Трактори" також не записав в свій актив залікові пункти, хоча досить надійно діє в обороні. !zn

Читайте також:

Збірна України з хокею напередодні чемпіонату світу двічі обіграла клуб КХЛ

Один з кращих українських хокеїстів завершив кар'єру

У НХЛ планують створити свою версію Ліги Чемпіонів

"Донбас" очолив скандальний тренер, перший російський тафгай у НХЛ Андрій Назаров