"Динамо" відправляє свого футболіста у стан найлютішого ворога

27 лютого 13:23

Хорватський півзахисник "Динамо" Огнен Вукоєвич швидше за все, продовжить кар'єру у московському "Спартаку".

 

Про перехід Огнена Вукоєвича у стан принципового суперника з Москви повідомляють хорватські ЗМІ. За інформацією Jutarnji List, "Динамо" і "Спартак" вже погодили перехід 29-річного хорватського хавбека, а про операцію повинно бути оголошено офіційно вже сьогодні, коли в Росії закривається зимове трансферне вікно.

Хорват буде виступати за російський клуб на правах оренди до кінця сезону, після чого москвичі зможуть викупити контракт футболіста. Нагадаємо, угода Огнена з київським клубом закінчується влітку 2015 року.

Огнен Вукоєвич перейшов у "Динамо" влітку 2008 року: на його рахунку 164 матчі за київський клуб, в яких він забив 15 голів. Також півзахисник провів кілька матчів за збірну Хорватії.

Зазначимо, що за всю довгу історію протистоянь "Динамо" і "Спартака" це не перший перехід футболіста у стан принципового суперника. Наприклад, у 2001 році з Москви до Києва пішов одіозний воротар Олександр Філімонов, однак у складі динамівців він так і не закріпився. У зворотному напрямку трохи пізніше пішов захисник киян Владислав Ващук - цей перехід викликав хвилю обурення з боку уболівальників київського клубу, тим більше, коли Ващук через кілька років повернувся у "Динамо". Також можна відзначити і Олександра Алієва, який, щоправда, в московському клубі значився лише у молодіжному складі, що, між тим, не завадило футболістові відгукуватися про "Спартака", як про лютого суперника. !zn

Читайте також:

Перед повторною зустріччю з "Базелем" у Лізі Європи "Дніпро" програло "Спартаку"

"Динамо" готове платити австрійцю Арнаутовичу три мільйони євро

Поступившись "Бордо", "Динамо" слідом за "Металістом" і "Дніпром" вилітає з Єврокубків

Київське "Динамо" знову обіграло московський "Спартак"