"Динамо" створює моменти, б'є по воротах, забиває, але грає внічию з "Бордо"

14 лютого 22:25

У першому матчі 1/16 фіналу Ліги Європи кияни нічого не змогли вдіяти з щільною оборонною грою французького "Бордо". Боротьба за путівку в наступний раунд продовжиться у Франції.

 

Київське "Динамо", маючи певні проблеми з гравцями нападу, все-таки зуміло забити, однак практично наступної атаки суперник зрівняв рахунок. Більше голів глядачі не побачили і матч так і закінчився з нічийним результатом 1:1. Таким чином, доля путівки до 1/8 фіналу Кубка Європи вирішиться за два тижні у французькому Бордо.

У стартовому складі киян виявилося кілька новачків, підписаних в зимову перерву - Домагой Виду і Роман Безус. Також на поле вийшли Лукман Аруна і Адмир Мехмеді - гравці, рідко з'являлися в "старті" в осінній частині сезону. З перших хвилин динамівці спробували заволодіти ініціативою: активно грали Ярмоленко, Мезмеди, Краньчар. Двічі ледь не зіграла зв'язка Велозу - Види: португалець подавав м'яч в штрафну, а хорват набігав на передачу, але обидва рази безрезультатно.

На 20-ій хвилині ще один навіс, але вже у виконанні Тайво виявився точним - м'яч прийняв Аруна і точно пробив - 1:0. Щоправда, вже в наступній атаці французів динамівці пропустили. Відзначився Людовик Обраняк - гравець, на якого слід звернути увагу перед грою. До перерви кияни продовжили атакувати, але реалізувати кілька хороших можливостей вони не зуміли.

Другий тайм повністю пройшов в атаках "Динамо". Правда французькі футболісти вдало побудували оборонні дії. Тим більше впіймав свою гру голкіпер жирондинців Седрік Карассо. Найбільш реальний момент для взяття воріт кияни втратили на 75-й хвилині. Прохід Олега Гусєва перервав бразилець Енріке, і суддя Олександру Тудор призначив пенальті. Але, на жаль: потужний удар Гусєва прийняла на себе поперечина.

"Бордо" довів поєдинок до необхідного і цілком прийнятного для французів результату - 1:1. Адже щастя Блохіна було десь поруч - офіційна статистика говорить, що динамівці створили п'ять небезпечних моментів проти жодного у суперника! !zn

Читайте також:

Блохін обіцяє, що "Динамо" зіграє проти "Бордо", як "Барселона"

Букмекери: у "Динамо", "Металіста" і "Дніпра" шансів більше, ніж у "Шахтаря"

Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"