Девід Бекхем тріумфально завершив свою американську кар'єру

02 грудня 14:19

Бекхем виступав за каліфорнійський клуб «Лос-Анджелес Гелаксі» останні п'ять з половиною років. Тепер його хочуть бачити в своєму складі клуби з Франції, Англії, Китаю, Росії та Бразилії.

 

Девід Бекхем тріумфально завершив свій останній матч за американську футбольну команду «Лос-Анджелес Гелаксі», яка здобула перемогу над «Х'юстон Динамо» з рахунком 3:1 і знову завоювала кубок американської Головної футбольної ліги (MLS).

«Мені дуже сумно, що все закінчилося, - сказав Бекхем. - Це дуже значуще для мене місце і назавжди таким залишиться. Мені було приємно стати частиною клубу на шість років. Нехай я і не буду тут більше знаходитися, але я буду як і раніше докладати всі зусилля для розвитку цього клубу, цієї ліги і цього спорту».

37-річний Бекхем був близький до переходу в французький клуб «ПСЖ» минулої зими, але тоді вирішив підписати новий контракт з клубом з Лос-Анджелеса.

Вже в найближчі вихідні почнуться переговори про можливий перехід Бекхема в «Монако», який лідирує зараз у другому за силою французькому дивізіоні. Сам футболіст стверджує, що поки не знає, де продовжить свою спортивну кар'єру.

Крім того, у нього є пропозиції від «КПР», «Вест Хема», а також клубів з Китаю, Росії та Бразилії.

Нещодавно екс-капітан збірної Англії заявив, що не збирається повертатися на батьківщину в прем'єр-лігу, оскільки не хоче виступати за інші клуби, крім «Манчестер Юнайтед».

У минулому році Бекхем вже завойовував кубок MLS у складі «Лос-Анджелес Гелаксі». А у фіналі 2009 року його команда зазнала поразки в серії післяматчевих пенальті від «Ріал Солт-Лейк».

За 10 хвилин до закінчення зустрічі тренер «Гелаксі» замінив Бекхема, який по дорозі на лаву запасних встиг обійняти гравців як своєї команди, так і команди супротивника.

За свою кар'єру Девід Бекхем шість разів ставав чемпіоном Англії в складі «Манчестер Юнайтед», вигравав у ньому ж Лігу чемпіонів і один раз виграв іспанську першість з мадридським «Реалом». !zn

Читайте також:

Бекхему загрожує 4 матчі дискваліфікації за бійку (Відео)

Названо найбільш високооплачуваного спортсмена в світі


Клуб Бекхема став чемпіоном американської ліги

Forbes опублікував рейтинг найзаможніших зіркових пар