Девіч продовжить кар'єру у донецькому "Шахтарі"

25 травня 06:16

Інформацію про перехід Девіча у «Шахтар» підтвердив наставник харків'ян Мирон Маркевич.

 

Нападник харківського "Металіста" і збірної України Марко Девіч продовжить кар'єру у донецькому "Шахтарі".

24 травня футболіст підписав контракт з гірниками на чотири роки.

Інформацію про перехід Девіча у «Шахтар» підтвердив наставник харків'ян Мирон Маркевич: "Девич дійсно перейшов у "Шахтар". У його контракті був пункт, згідно з яким він мав право перейти в іншу команду за певну компенсацію. Суму називати не буду - це питання до керівництва клубу", - зазначив він.

"Можу тільки констатувати - зараз нам потрібно шукати Девічу заміну. Будемо працювати в цьому напрямку", - резюмував тренер.

У той же час стало відомо, що раніше існував варіант з переходом Девіча в "Динамо", мало того, сторони узгодили всі умови, в тому числі, зарплату футболіста, якою гравець збірної України залишився цілком задоволений, проте в останній момент Марко передумав і віддав перевагу пропозиції з Донецька.

В цій угоді є ще один цікавий нюанс. Укладаючи з Девічем новий контракт, "Металіст" не підвищив в ньому суму відступних за нападника, і в підсумку нападник дістався "Шахтарю" за досить скромну для гравця такого класу суму. За непідтвердженими поки даними, вона склала менше 5 мільйонів доларів. !zn

Читайте також:

Число уболівальників «Шахтаря» скоротилося, «Динамо» - додалося

Особиста справа: український уболівальник

«Металіст» у матчі з «Дніпром» оформив собі бронзу (відео)

«Шахтар» усьоме став чемпіоном України (відео)