Четвертий тренер відмовився очолити «Ліверпуль»

21 травня 10:28

Слідом за Гвардіолою, Клоппом і Роджерсом стати тренером мерсісайдців не захотів і Франк де Бур.

 

Голландський тренер Франк де Бур відмовився стати новим головним тренером англійського «Ліверпуля».

«Така пропозиція - велика честь для мене, але я прийняв рішення відмовитися від неї, адже я тільки почав роботу з «Аяксом». Нас з Деннісом Бергкампом і Вімом Йонком чекає велика робота з клубом. Мені хотілося б вписати своє ім'я в історію «Аякса», тому в найближчі роки я залишуся вірним цьому клубу», - сказав він.

Минулого тижня з поста головного тренера мерсисайдців був звільнений шотландець Кенні Далгліш. Серед його наступників крім 42-річного голландського фахівця ЗМІ називають португальця Андре Віллаш-Боаша, іспанця Рафаеля Бенітеса, голландця Луї ван Гала та іспанця Роберто Мартінеса. «Ліверпуль» в минулому сезоні посів лише восьме місце в чемпіонаті Англії.

Де Бур очолив «Аякс» на початку січня 2011 року. Його контракт з найбільш титулованим клубом Голландії розрахований до червня 2014 року. У сезоні-2011/12 екс-гравець «Барселони» привів амстердамський клуб до перемоги в чемпіонаті Голландії.

Цікаво, що, за даними ЗМІ, раніше «Ліверпуль» відмовилися очолити тренер «Суонсі» Брендан Роджерс, Юрген Клопп з «Боруссії» і вирішив відпочити від футболу Хосеп Гвардіола. !zn

Читайте також:

«Ліверпуль» розгромив «Манчестер Сіті»

Битва за «Ліверпуль»: американський суд заборонив продавати клуб

Джо Коул перейшов до «Ліверпуля»