Четвертий у рейтингу WBC британець Тайсон Ф'юрі пообіцяв позбавити світ боксу від братів Кличків

30 сiчня 12:29

Поки ж Ф'юрі свій наступний бій, швидше за все, проведе 20 квітня проти колишнього чемпіона IBF у першій важкій вазі 36-річного Каннінгема.

 

Британський суперважкоатлет Тайсон Ф'юрі пообіцяв позбавити світ боксу від українських братів Володимира і Віталія Кличків, які володіють усіма головними чемпіонськими поясами в суперважкій вазі.

"Я збираюся забрати титул WBC. Мені не подобається ні один з Кличків, вони шкодять боксу. Я збираюся дістати їх, щоб зробити спорт кращим. Вони забивають суперника джебами, але коли треба піти вперед - вони не роблять цього і не завершують бій", - сказав Ф'юрі.

Британець займає четверте місце у рейтингу WBC і нещодавно побував у тренувальному таборі Кличків.

"Там велика черга людей на бій з Кличком, але всі вони не знаходяться в рейтингу вищому за мене. Я хочу битися з Володимиром, так чому б мені не дати шанс?" - додав британець.

Поки ж Ф'юрі свій наступний бій, швидше за все, проведе 20 квітня проти колишнього чемпіона IBF у першій важкій вазі 36-річного Стіва Каннінгема, який влітку 2012 року перейшов у суперважку категорію.

Нагадаємо, що 36-33-річний Володимир Кличко є чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, а 41-річний Віталій володіє чемпіонським поясом WBC. Сам Ф'юрі, якому в червні виповниться 25 років, поки залишається непереможним на професійному рингу, взявши гору над суперниками у всіх 20 проведених поєдинках (14 - нокаутом). !zn

Читайте також:

Чарр хоче відібрати титул у Кличка за принципом Ганді

Кличко-молодший вирішив замінити Повєткіна кубинським боксером

Віталій Кличко коронував легенду боксу Мохаммеда Алі

Володимир Кличко захистив свої титули, побивши непереможного поляка Ваха (ВІДЕО)