Чемпіонат Румунії: болгарському легіонеру вибили п'ять зубів під час матчу

27 лютого 17:47

Втратою п'яти зубів завершився черговий матч чемпіонату Румунії для болгарського легіонера клубу "Васлуй" Живко Миланова.

 

Неприємне зіткнення сталося в матчі між "Васлуєм" і нещодавнім учасником групового турніру Ліги Чемпіонів "Клужем", якому в грудні вдалося обіграти 1:0 сам "Манчестер Юнайтед" на виїзді.

У боротьбі за м'яч болгарин Міланов з "Васлуя" отримав сильний удар ногою в голову від португальського захисника "Клужа" Рикурду Каду, в результаті якого втратив п'ять зубів. Як уточнює digisport.ro гравець збірної Болгарії втратив два зуби відразу, а ще три йому видалили в лікарні.

Винуватець інциденту був удостоєний червоної картки і видалений з поля наприкінці першого тайму. Зустріч завершилася нульовою нічиєю. Зазначимо, що "Васлуй" випереджає "Клуж" у турнірній таблиці на очки. Тож зустріч мала дійсно принциповий характер.

Втім, Каду після матчу зазначив, що не мав наміру бити суперника і все сталося ненавмисно.

"Хотів би вибачитися перед Живко. Я не хотів завдати йому такої травми. Це футбол, і такий мій стиль гри. Мені дуже шкода, що так сталося, але я і надалі буду грати так само жорстко", - сказав португалець.

Читайте також:

Головний тренер "Челсі" Рафаель Бенітес побився з капітаном команди

Балотеллі вирішив не чекати закінчення кар'єри і звести собі пам'ятник ще в "спортивному житті"

Матч російських і українських футболістів не дограли через масову бійку