"Челсі" позбавляє "Манчестер Юнайтед" півфіналу Кубку Англії

01 квiтня 18:46

З другої спроби визначився останній півфіналіст розіграшу одного з найстаріших клубних турнірів Європи.

 

Лондонський "Челсі" здобув мінімальну перемогу 1:0 над "Манчестер Юнайтед" у суперечці 1/4 фіналу Кубка Англії. Переможний м'яч на 49-й хвилині забив сенегальський нападаючий Демба Ба.

Чинний володар трофею і срібний призер минулого сезону були змушені шукати час для перегравання, адже обидві команди були зайняті як матчами національного чемпіонату, так і єврокубками. І ось найкращий варіант було знайдено - незважаючи на те, що ще в суботу МЮ і "Челсі" грали в Прем'єр-лізі: лондонці поступилися на виїзді "Сайтгемптону", а "Манчестер" також на чужому полі обіграв "Сандерленд" 1:0.

Відчувалася втома в діях футболістів, перший тайм обидві команди відіграли більше від оборони. Не дуже жвава гра завершилася з узяттям воріт МЮ: іспанець Мата тонко вирізав подачу в штрафну, Демба, перебуваючи на лінії з Фердинандом, зробив ривок в зону, майстерно вивернув ногу і дістав м'яч у польоті, пустивши його в кут воріт "Манчестер Юнайтед".

До завершення матчу залишалося чимало часу, МЮ пішов вперед, проте команда Рафи Бенітеса вистояла.

Нагадаємо, що в першому поєдинку було зафіксовано нічию 2:2. В інших матчах чвертьфіналу, які відбулися 9-10 березня, було зафіксовано наступні результати: "Манчестер Сіті" - "Барнслі" - 5:0, "Евертон" - "Віган" - 0:3, "Міллуолл" - "Блекберн" - 0:0 (перегравання - 1:0).

У 1/2 фіналу Кубка Англії "Челсі" зустрінеться з ще одним клубом з Манчестера - "Сіті", а ще один представник столиці "Міллуолл" зіграє проти "Вігана". Матчі відбудуться відповідно 14 і 13 квітня. !zn

Читайте також:

Незважаючи на черговий рекорд Мессі, "Барса" втрачає очки з одним з аутсайдерів

Моурінью все-таки повернеться в "Челсі"

Легендарний тренер розповів про спокуси для молодих футболістів