"Челсі" поступається "Стяуа" в Лізі Європи, і погіршує становище Рафаеля Бенітеса

08 березня 12:25

У перших матчах Ліги Європи було зафіксовано кілька несподіванок. Серед них - поразка лондонського "Челсі" від "Стяуа".

 

Лондонський "Челсі" поступився в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи "Стяуа" з Бухареста 0:1. Тепер "синім" доведеться докласти максимум зусиль, щоб відігратися у матчі-відповіді в Лондоні, який відбудеться через тиждень.

Румунські футболісти відзначилися в першому таймі на 34-й хвилині, коли нападника Раула Русеску було збито в штрафній Бертрандом і сам же чітко виконав "суддівський вирок". У другому таймі "Челсі" очікуваного штурму з боку зоряних англійців не відбулося. Навпаки, вони діяли якось мляво, а румуни грали з натхненням, і в результаті домоглися заслуженої перемоги. Що ж, становище Рафаеля Бенітеса погіршилося ще задовго до закінчення сезону, коли він зібрався йти з "Челсі".

Ще один несподіваний результат - поразка "Зеніту" з Санкт-Петербурга 0:2 від кривдника дніпропетровського "Дніпра" швейцарського "Базеля". По-справжньому провальним вийшов для пітерців, які не здобули щастя в атаці протягом більшої частини ігрового часу, закінчення поєдинку. Спочатку на 83-ій хвилині Марсело Діас відкрив рахунок, а потім, на 3-ій доданій арбітром хвилині знову на допомогу швейцарцям став 11-метровий удар. Його чітко виконав Александр Фрай - 2:0. Питання лише в тому, чи вистачить знову двох забитих м'ячів "Базелю" для проходу в наступний раунд.

У решті матчах були зафіксовані такі результати: "Анжі" - "Ньюкасл" - 0:0, "Вікторія" (Румунія) - "Фенербахче" - 0:1, "Штутгарт" - "Лаціо" - 0:2, "Бенфіка" - "Бордо" - 1:0, "Тотенхем" - "Інтер" - 3:0, "Леванте" (Іспанія) - "Рубін" - 0:0.

Матчі-відповіді відбудуться 14 березня. !zn

Читайте також:

Перебуваючи під тиском уболівальників, Бенітес все-таки піде з "Челсі"

Головний тренер "Челсі" Рафаель Бенітес побився з капітаном команди

Фатальні пенальті залишили "Металіст" і "Дніпро" за бар'єром Ліги Європи

ПСЖ і "Ювентус" впевнено крокують у чвертьфінал Ліги Чемпіонів