Чарр опротестував зупинку бою з Кличком, оскільки його відвели не в той кут

11 вересня 07:33

Промоутери вважають, що розсічення брови Чарра не несло ризику для його здоров'я, а кровотечу після звичайного завершення раунду міг зупинити лікар. Окрім того, після розсічення боксера відвели не в той кут.

 

Німецький боксер Мануель Чарр подав у Всесвітню боксерську раду (WBC) офіційний протест проти рішення рефері під час поєдинку проти Віталія Кличка. Про це повідомили промоутери німця з Diamondboy Promotion (м. Кельн).

«Компанія Diamondboy Promotion подала від імені боксера Мануеля Чарра офіційний протест у WBC проти рішення рефері в поєдинку проти українця Віталія Кличка», - вказується в прес-релізі.

На думку менеджерів німця, рішення рефері про зупинку бою в четвертому раунді було прийнято «проти правил». «За день до матчу було погоджено, що, в разі травмування одного з боксерів, рефері повинен відвести його до лікаря у найближчий кут, - цитує прес-служба виконавчого директора Diamondboy Promotion Піта Гляйма. - На відеозаписі чітко видно, що на момент зупинки бою Мануель знаходився набагато ближче до свого кутка». Окрім того, за його словами, розсічення брови Чарра не несло ризику для його здоров'я, а кровотечу після звичайного завершення раунду міг зупинити лікар.


Як повідомлялося, 9 вересня чемпіон світу за версією WBC у суперважкій вазі Віталій Кличко захистив свій титул у поєдинку проти Мануеля Чарра. Німець поступився українцеві технічним нокаутом. У четвертому раунді Чарр отримав сильне розсічення над правим оком. Рефері відправив боксера у кут Кличка на огляд до лікаря, який, оцінивши пошкодження, порекомендував зупинити бій. !zn

Читайте також:

Кличко відстояв титул чемпіона світу, перемігши Чарра технічним нокаутом (ВІДЕО)

Кличко відмовив Чарру в матчі-реванші

Віталій Кличко розчарований боєм

Кличко-молодший назвав поведінку суперника свого брата «неадекватною»