Букмекери вважають, що Вах не протримається 12 раундів проти Кличка

10 листопада 09:45

Букмекери вважають, що Володимир Кличко є абсолютним фаворитом у поєдинку з польським боксером Вахом, а також, що боксерам не вдасться провести повний 12-раундовий бій.

 

Перемога Володимира Кличка в титульному поєдинку з польським боксером Маріушем Вахом практично гарантована українцеві. Це випливає з котирувань російських і зарубіжних букмекерських контор.

Український боксер-суперважкоатлет, чемпіон світу за версіями IBF і WBO, а також суперчемпіон WBA проведе захист своїх титулів сьогодні в Гамбурзі. Австрійська букмекерська контора Bwin дає вкрай скромний коефіцієнт на перемогу Кличка - 1,13.

Даний варіант ставки є страхувальним і передбачає перемогу Кличка в принципі, без уточнень, в якому раунді і яким чином вона буде здобута. Подібний результат Ваха пропонується з коефіцієнтом 6. Нічия - 36. Російська контора «Марафон» вірить в українця ще більше. Перемога Кличка - 1,07. Нічия - 46. Перемога М.Ваха - 9,8.

Обидві букмекерські контори припускають, що боксерам не вдасться провести повний 12-раундовий бій. Bwin пропонує ставку на завершення бою нокаутом або технічним нокаутом з коефіцієнтом 1,25. А перемога будь-кого з боксерів за очками (без одноголосного рішення суддів) пропонується з коефіцієнтом 28. Російський «Марафон» дає свою, трохи більш детальну лінію: перемога В.Кличко нокаутом, технічним нокаутом або внаслідок дискваліфікації або відмови суперника пропонується з коефіцієнтом 1,2. Перемога Володимира за очками або технічним рішенням - 5,3. Аналогічний результат у М.Ваха виражений коефіцієнтами 10 і 34 відповідно. В.Кличко здобув перемоги у 58 боях на професійному рингу (в 50 поєдинках - достроково) при трьох поразках. М.Вах, який молодше 36-річного опонента на чотири роки, виграв усі 27 матчів (15 з них - нокаутом).

Нагадаємо, 10 листопада Кличко-молодший проведе захист своїх чемпіонських титулів (за версіями IBF, WBA, WBO, IBO і The Ring Magazine) у поєдинку з польським важковаговиком Маріушем Вахом. !zn

Читайте також:

Польський важковаговик готується до бою з Володимиром Кличком, повісивши його фотографію на боксерську грушу

Бій Кличко-Повєткін відбудеться до кінця лютого 2013

Брати Клички проведуть ще п'ять боїв на двох

Кличко планує виступати на рингу до п'ятидесяти років