Букмекери вірять, що київське «Динамо» завершить виступ у Лізі чемпіонів перемогою

04 грудня 13:58

До останнього в цьому році матчу київське «Динамо» підійшло з серйозними кадровими проблемами і в заявку насилу набралося 18 футболістів. Тим не менш, на думку букмекерів, у киян є всі шанси повторно обіграти загребських одноклубників.

 

Букмекерські контори віддають перевагу київському «Динамо» у матчі з хорватськими одноклубниками у заключному раунді групового етапу Ліги чемпіонів.

Ставки на перемогу киян у грі з «Динамо» (Загреб) приймаються з коефіцієнтом 1.96, тоді як перемога хорватів оцінюється коефіцієнтом 3.70. На нічию пропонуються ставки з коефіцієнтом 3.50.

Як відомо, 4 грудня київське «Динамо» проведе останній у 2012 році матч. У рамках шостого туру Ліги чемпіонів кияни зіграють у Загребі з місцевими одноклубниками.

До останнього в цьому році матчу київське «Динамо» підійшло з серйозними кадровими проблемами і в заявку насилу набралося 18 футболістів. У Загреб не полетіли захисники Даніло Сілва, Євген Хачеріді та Леандро Алмейда, а також півзахисники Ніко Кранчар і Олег Гусєв. Нападаючий Артем Мілевський засланий до «Динамо-2» і також залишився в Києві.

Однак цей матч вже не має турнірного значення. Кияни вже вийшли в Лігу Європи, а загребці фінішують на останньому місці в групі.

Хорвати знаходяться на крок від антирекорду Ліги чемпіонів - вони можуть завершити груповий етап Ліги чемпіонів, не набравши жодного очка. У разі поразки загребці повторять «досягнення» бельгійського «Андерлехта», який в цьому турнірі зазнав 12 поразок поспіль.

Що стосується київського «Динамо», підопічні Блохіна в попередньому матчі з ПСЖ програли, пропустивши два м'ячі. Однак український клуб достроково гарантував собі третє місце і вихід в 1/16 Ліги Європи УЄФА. !zn

Читайте також:

Блохін пригрозив динамівцям: Я примушу себе поважати

Київське «Динамо» виставило на трансфер Мілевського

Рінат Ахметов підтримав ідею створення чемпіонату СНД з футболу