Букмекери не бачать у «Динамо» фаворита в домашній грі з «Порту»

06 листопада 07:53

Авторитетна контора William Hill ставки як на перемогу «Динамо», так і на перемогу «Порту» в майбутньому поєдинку приймає з однаковим коефіцієнтом - 2.70. При цьому ступінь імовірності нічийного результату оцінюється показником 3.10.

 

Сьогодні в Києві стануть зрозумілими подальші перспективи «Динамо» у нинішньому розіграші Ліги чемпіонів. У цей день команда Олега Блохіна у матчі четвертого туру групових змагань головного єврокубка прийме португальський клуб «Порту».

Провідні букмекерські контори світу вважають шанси на перемогу українського та португальського клубів рівними.

Авторитетна контора «William Hill» ставки як на перемогу «Динамо», так і на перемогу «Порту» в майбутньому поєдинку приймає з однаковим коефіцієнтом - 2.70. При цьому ступінь імовірності нічийного результату оцінюється показником 3.10.

Щоправда, при цьому не варто забувати, що команда Вітора Перейри у поточному розіграші ліги стартувала трьома перемогами поспіль, чого з Porto не траплялося з 1996 року. У своїй національній першості гранд з Порту також не знає поразок, очолюючи турнірну таблицю з шістьма перемогами у восьми турах.

В останньому матчі чемпіон Португалії розгромив на своєму полі Maritimo з рахунком 5:0. Дублями відзначилися Джексон Мартінес і Хамес Родрігес, крім того, відзначився Сильвестр Варела. При цьому за чотири дні до гри в Києві головний тренер Porto Вітор Перейра навіть не став вдаватися до ротації складу, зі стартових хвилин задіявши проти Maritimo всіх основних виконавців.

Право судити матч «Динамо» - «Порту» довірено арбітру з Іспанії Альберто Ундіно Мальєнко.

- «Динамо» програло «Порту» з рахунком 2:3 (ВІДЕО)

Перед найважливішою єврокубковою грою у «Динамо» є кадрові втрати. Не встигли відновитися після травм атакуючий півзахисник Раффаеле і гравець лінії оборони Данилу Сілва. Таким чином, замість останнього знову доведеться віддуватися номінальному хавбеку Гусєву. Деяким футболістам - Олександру Шовковському, Мігелю Велозу, Денису Гармашу, Ніко Кранчару, Брауну Ідейє - Блохін надав можливість відпочити в останньому матчі чемпіонату. Таким чином, вони, а також Тайє Тайво, що відбував триматчеву дискваліфікацію у внутрішніх змаганнях, повинні підійти до протистояння з «Порту» з запасом сил.

У тому, що український віце-чемпіон йде у групі головного єврокубка лише третім, винне саме «Динамо». Київські футболісти, лише в домашній зустрічі здолавши безпросвітного аутсайдера квартету - «Динамо» із Загреба (2:0), - зазнали в першому колі групових змагань гостьової поразки від ПСЖ (1:4) і «Порут» (2:3). Після трьох турів команда Олега Блохіна відстала на шість очок від свого суперника по сьогоднішньому матчу і на три - від парижан. !zn

Читайте також:

Через матч «Динамо» - «Порту» столичне метро працюватиме на годину довше

«Динамо» перервало серію невдач, «Дніпро» обіграв «Металіст» в тумані (ВІДЕО)

Блохін заявив, що багато футболістів залишать «Динамо» взимку