Букмекери вважають "Шахтар" і "Дніпро" фаворитами Кубка України

16 квiтня 10:25

На думку спортивних аналітиків, дніпропетровська і донецька команди повинні легко вийти у півфінал Кубка України.

 

Як вважають букмекерські контори, "Дніпро" і "Шахтар" повинні без проблем подолати чвертьфінальний бар'єр Кубка України. Нагадаємо, що матчі цієї стадії найпрестижнішого національного турніру відбудуться 17 квітня.

Перемогу "Дніпра" у протистоянні з луцькою"Волинню" букмекери котирують з коефіцієнтом 1,50. Зазначимо, що матч відбудеться у Луцьку. Те, що дніпропетровці зможуть пройти в 1/2 фіналу турніру, аналітики оцінюють з показником 1,25.

Нещодавно у Луцьку "Дніпро" зустрічався з "Волинню" в рамках чемпіонату української Прем'єр-ліги - тоді досить несподівано у матчі була зафіксована нічия 1:1. Кубкова зустріч лучан і дніпрян розпочнеться о 17:30.

У проході "Шахтаря" у півфіналі за підсумком протистояння з львівськими "Карпатами" букмекери не сумніваються зовсім - коефіцієнт на цю подію 1,02. Якщо ви вірите у "Карпати", то можете поставити на цю команду з коефіцієнтом 11,2. Те, що поєдинок завершиться в основний час перемогою донеччан, аналітики також впевнені - 1,11.

Примітно, що два принципові суперники зустрічалися нещодавно в чемпіонаті, однак не на "Донбас-арені", а у Львові. Тоді донеччани перемогли 2:1. Зазначимо, що команди вийдуть на поле 50-тисячного стадіону о 19:00.

У парі "Арсенал" - "Чорноморець" букмекерські контори на боці одеситів - на їхній прохід в 1/2 фіналу можна поставити з коефіцієнтом 1,62. Успіх киян котирується з показником 2,21. Матч у Києві розпочнеться о 20:00.

Нарешті, шанси на успіх єдиного представника першої ліги ПФК "Севастополь" оцінюються букмекерами вище, ніж їхнього суперника з Прем'єр-ліги - сімферопольської "Таврії" - 1,8 проти 1,95. Кримське дербі стартує раніше за всі матчі 1/4 фіналу - о 16:30.

Зазначимо, що півфінали Кубка України відбудуться на початку травня, а фінальний поєдинок пройде на київському НСК "Олімпійський" 16 травня. !zn

Читайте також:

Суперкубок України знову розіграють в Одесі

Гроза авторитетів "Кривбас" опинився на межі виживання

"Металіст", розгромивши "Ворсклу", відкладає тріумф "Шахтаря"

Алієв все ще сподівається повернутися в основу "Динамо"