Бризгалов зупинив Овечкіна - огляд матчів NHL

28 лютого 12:21

У черговому матчі регулярного чемпіонату заокеанської хокейної ліги НХЛ зустрілися дві зірки - Олександр Овечкін та Ілля Бризгалов. Удача була на боці зоряного голкіпера.

 

У черговому матчі чемпіонату НХЛ зустрілися "Вашингтон Кепіталз" і "Філадельфія Флайєрс" - це протистояння було цікаве тим, що у складі столичного клубу виступає зоряний російський форвард Олександр Овечкін, а ворота його опонентів захищав не менш відомий і майстерний росіянин Ілля Бризгалов. Матч проходив під диктовку господарів льоду, які вдало побудували оборонну гру і використовували свої моменти в атаці. Овечкін шість разів кинув по воротам співвітчизника, однак той жодного разу не здригнувся. В результаті, "Філадельфія" у складі якої виступає українець Руслан Федотенко, святкувала впевнену перемогу 4:1.

Зазначимо, що "Філадельфія" займає 8-й рядок у турнірній таблиці Східної конференції, справи "Вашингтона" - куди гірші. "Столична" розмістилися на передостанньому місці. 23 лютого Овечкін відзначився хет-тріком у ворота команди українця Олексія Понікаровського, проте в цілому його позиції в перегонах бомбардирів ліги далекі від ідеалу.

Крім звітної зустрічі, 27 лютого відбулося канадське дербі Сходу - "Торонто" - "Монреаль", де перемогу відсвяткували гості 5:2. "Анахайм" здолав "Нешвілл" 5:1, а переможець Кубка Стенлі-2012 "Лос-Анджелес" виграв у "Детройта" 2:1.

Нагадаємо, що регулярний сезон у НХЛ був скорочений через локаут - ситуацію, коли сезон не може початися через непідписані договори між профспілкою гравців і лігою. Плей-офф і боротьба за Кубок Стенлі почнеться у травні. !zn

Читайте також:

"Піттсбург" спокушає Євгена Малкіна 100-мільйонним контрактом

Неймовірний гол Дацюка - обіграв всю команду і воротаря

Російські хокеїсти обіграли збірну ОАЕ з рахунком 60:0, забиваючи по одній шайбі на хвилину

Українець Олексій Понікаровський повертається в "Нью Джерсі", сума контракту тримається в секреті