Нова зірка російського боксу почав перемовини про бої з братами Кличками

11 квiтня 11:59

Перемога над ветераном Домініком Гуїном дозволить 26-річному Денису Бойцову вийти на перше місце у боксерських рейтингах і розраховувати на чемпіонський бій проти одного з братів Кличків.

 

Російський суперважковаговик Денис Бойцов, що займає другий рядок у рейтингу WBC, розраховує провести бій з Віталієм або Володимиром Кличком. Перемовини про організацію такого поєдинку вже ведуться.

У разі перемоги над американцем Домініком Гуїном Бойцов зможе вийти на перше місце в боксерських рейтингах і розраховувати на чемпіонський бій.

За словами директора промоутерської компанії Universum Вальдемара Клюха, у Бойцова є всі шанси зустрітися з одним з братів Кличків.

«Денис Бойцов зараз піднявся у світовому рейтингу, де займає другу позицію. Сподіваємося, що після бою в Кельні він стане у рейтингу першим і незабаром отримає можливість провести бій з Кличком. Перемовини з менеджерами ведуться. Це вже серйозні перемовини і такий бій може незабаром відбутися», - заявив він.

До цього він додав, що хотів би побачити Бойцова у тривалому бою.

«Бажано, щоб Бойцов провів всі 10 раундів, як це вийшло у Рахіма Чахкієва. Дуже важливо, щоб він відчув ведення бою на тривалій дистанції», - зазначив він.

Бойцов проведе наступний бій у Кельні 13 квітня, проти американського боксера Домініка Гуїна. !zn

Читайте також:

Стала відома дата наступного бою Володимира Кличка

Брати Клички презентували у Києві німецький фільм про себе (відео)

Кличко-молодший після спорту політикою займатися не має наміру