Босові бейсбольного "Чикаго Кабс" прислали голову кози, нагадавши про давнє прокляття

11 квiтня 12:56

Один з найпопулярніших бейсбольних клубів США пережив не дуже приємну історію.

 

Власникові однієї з команд Головної ліги бейсболу (MLB) "Чикаго Кабс" Тому Рікеттсу перед матчем його підопічні передали посилку, в якій була голова кози.

Представники клубу відразу ж викликали поліцію, яка почала розслідування події, повідомляє CNN.

Те, що трапилося, відразу нагадало місцевій пресі про знамените "цапине прокляття": випадок стався у 1945 році, коли один з уболівальників команди, власник мережі барів Billy Goat Tavern грецький еммігрант Біллу Сіаніс прийшов на стадіон з козою. Однак, глядачам не сподобався запах тварини, тому вболівальника попросили з арени. Після чого, як свідчить легендарна історія, пастух прокляв клуб, заявивши, що "Кабс" більше ніколи не виграють титул чемпіона.

Існує кілька інтерпретацій того випадку і слів скривдженого фаната, однак, як би там не було, бейсболісти "Чикаго Кабс" дійсно не перемагали, незважаючи на те, що кілька разів вигравали центральний дивізіон Національної ліги МЛБ.

Примітно, що племінник Біллі Сіаніса Сем кілька разів намагався "зламати прокляття", будучи на стадіон з козою, але його спроби не увінчалися успіхом. Торік у травні кілька фанатів команди зробили кілька кіл навколо бейсбольного поля з козою Ріглі (так називається клубна арена), також з надією на повернення удачі до їхніх улюбленців.

Преса пов'язує інцидент з тим, що у даний час власник "ведмежат" веде переговори з місцевими бізнесменами про ремонт стадіону клубу, проте поки прогресу у них немає.

Зазначимо, що у сезоні-2013 "Кабс" поки не надто успішний, здобувши у 8 зустрічах всього 3 перемоги. !zn

Читайте також:

За несплату податків тенісистка Альона Бондаренко втратила улюблений автомобіль

Названо найбагатшого спортсмена у світі

У матчі американської ліги хокеїсти влаштували масову бійку на лаві запасних

У США гігантський кондор ледь не зірвав хокейний матч