"Боруссія" робить неможливе, протягом двох додаткових хвилин оформляючи вихід у півфінал

09 квiтня 23:58

Поступаючись 1:2, дортмундська машина зробила все можливе, щоб зламати хід поєдинку і забити два необхідних голи для загального успіху.

 

Дортмундська "Боруссія" вкотре продемонструвала своє вміння атакувати на домашньому стадіоні. Німецькі футболісти змогли не тільки відіграти один м'яч, коли поступалися 1:2, але й домогтися необхідного результату для проходу в півфінал - 3:2!

Після нульової нічиєї в Малазі шанси на успіх зберігали обидва колективи. Однак протягом всієї гри, всупереч старанням "Боруссії" іспанська команда постійно опинялася в кращому становищі.

Здавалося, що "Малага" все-таки завершить переможну ходу "жовто-чорних" - за 8 хвилин до закінчення основного часу гості вийшли вперед: хід Іско - Баптішта завершився виходом один на один, і Елізеу вбив м'яч у сітку.

Але на цей поворот долі у німців була свою відповідь. "Боруссія" провела кілька небезпечних атак, а на доданий арбітром час двома точними ударами зняла всі питання про переможця. Спочатку помилкою при створенні офсайду скористався Ройс, а через дві хвилини захисник Сантана замкнув простріл Шибера.

Схоже, що чергова чудова перемога "Боруссії" стане згодом прикладом справжньої боротьби, проявом бажання і з'єднання умінь з божевільною самовіддачею. Поки ж "чорно-жовті" з нетерпінням чекатимуть результатів жеребкування.

"Боруссія" Д - "Малага" - 3:2 (1:1)

Голи: Левандовські, 40, Ройс, 90+1, Сантана, 90+3 - Хоакін, 25, Елізеу, 82.

"Боруссія" Д: Вайденфеллер, Сантана, Шмельцер, Суботіч, Гетце, Блащиковський (Шахін, 72), Піщек, Бендер (Шибер, 72), Гюндоган (Хуммельс, 86), Ройс, Левандовський.

"Малага": Кабальєро, Гамес, Санчес, Антуньєш, Демікеліс, Дуда (Елізеу, 74), Іско, Камачо, Хоакін (Портільо, 87), Тулалан, Баптішта (Санта Крус, 83)

Попереджені: Бендер, Шмельцер - Гамес, Тулалан.

Нагадаємо, що жеребкування першого фіналу Ліги Чемпіонів відбудеться 12 квітня. !zn

Читайте також:

Букмекери відправили "Барселону" і "Боруссію" у півфінал Ліги Чемпіонів

Французьких футболістів обкладуть "податком Депардьє"

"Челсі" не залишає шансів російському "Рубіну" завдяки двом голам Торреса

Чвертьфіналіст Ліги Чемпіонів цікавиться українцем Коноплянкою