"Боруссія" готується до "Шахтаря" у гарному настрої

04 березня 13:59

У черговому турі чемпіонату Німеччини у Бундеслізі суперник "Шахтаря" з 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів здобув чергову перемогу. Щоправда забив один гол менше, ніж донеччани луцькій "Волині".

 

Перед зустріччю з донецьким "Шахтарем" у другому раунді 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів, яка відбудеться в Дортмунді 5 березня, "Боруссія" розібралася з "Ганновером-96" 3:1.

Напередодні зустрічі була скорочена дискваліфікація нападаючого "Боруссії" Роберта Левандовського, завдяки чому поляк зумів взяти участь в поєдинку. Як виявилося, поява поляка на полі позитивно відобразилася на атакуючій потужності жовто-зелених. Ще не встиг секундомір добігти до екватора першого тайму, як польський форвард оформив дубль. В обох випадках Лева виявив своє гарне гольове чуття, опинившись в потрібний час в потрібному місці - 2:0. На 40-й хвилині суперник хоч і відповів голом, але в другому таймі ні у кого не виникало сумнівів в остаточному успіху "Боруссії".

На 72-й хвилині Юліан Шибер точно виконав 11-метровий удар і оформив перемогу своєї команди 3:1. Таким чином, "Боруссія" залишається на другому місці. Щоправда відставання команди від "Баварії" залишається досить великим - 17 очок.

Нагадаємо, що матч "Боруссія" - "Шахтар" розпочнеться о 21:45 за Києвом 5 березня. У першій зустрічі команд була зафіксована нічия 2:2. !zn

Читайте також:

Чудовий гол Роббена позбавляє "Боруссію" півфіналу Кубка Німеччини

Перед зустріччю у Лізі Чемпіонів "Боруссія" зіграла внічию, а "Шахтар" програв "Динамо"

Донецький "Шахтар" забив двічі, але цього не вистачило для перемоги над "Боруссією"

"Шахтар" зім'яв "Волинь" у грі на відкритих курсах