Блохін: Збірна Україна змінить тактику гри

02 грудня 20:23

Головний тренер збірної України Олег Блохін заявив, що збірна буде змінювати тактику гри. Про це він сказав, коментуючи жеребкування групового етапу чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

 

"Я не планую змінювати концепцію підготовки збірної до Євро-2012, але звичайно, враховуючи рівень суперників, тактика буде змінюватися", - сказав О. Блохін.

Він додав, що головний тренер збірної Франції Лоран Блан не хотів, щоб Україна і Франція були в одній групі. "Ми з Бланом переглянулися так, відразу після жеребкування, і я зрозумів, що він теж не особливо зрадів тому, що Україна і Франція будуть грати в одній групі. Що стосується групи, то я спокійно поставився до таких суперників. Так, почнуть говорити, що ми не обігравали топ-збірні, але треба виходити і грати", - додав О. Блохін.
Жеребкування відбулося сьогодні, 2 грудня, у Палаці "Україна". Збірній України доведеться зіграти зі збірними Франції, Швеції і Англії. Водночас збірна Польщі, яка разом з Україною приймає Євро-2012, зіграє зі збірними Чехії, Греції та Росії.