Блохін пригрозив динамівцям: Я примушу себе поважати

22 листопада 10:43

Головний тренер «Динамо» після поразки від ПСЖ поскаржився на проблеми з дисципліною в колективі. «Я не потерплю того, що відбувається зараз в команді», - пообіцяв Блохін.

 

Головний тренер футбольного клубу «Динамо» Олег Блохін пообіцяв навчити гравців команди поважати свого тренера. Про це він заявив в ході прес-конференції після матчу «Динамо» - ПСЖ.

«Я не потерплю того, що відбувається зараз в команді. Не потерплю! Я змушу поважати себе як людину, як старшого товариша. Якщо ці хлопчики цього не розуміють, то вони роблять велику помилку. Хто ображається - приходьте до тренера, поговоримо. А якщо будуть стрибати через голову головного тренера і йти до президента клубу, то я подібного не потерплю. Інакше дисципліни не буде - в цьому випадку і тренер команді не потрібен», - підкреслив Блохін.

- «Динамо» поступилося в Лізі чемпіонів ПСЖ, але вийшло у плей-офф Ліги Європи (ВІДЕО)

Він також зазначив, що у нього є відомості про те, що деякі гравці вже намагалися скаржитися безпосередньо президенту клубу. «Такого бути не повинно», - впевнений тренер команди.

Нагадаємо, у матчі Ліги чемпіонів між «Динамо» і ПСЖ кияни програли парижанам з рахунком 2:0 і втратили всі шанси на вихід у наступний раунд Ліги чемпіонів.

Раніше Олег Блохін заявляв, що багато футболістів «Динамо» не залишаться в команді після зимової перерви. !zn

Читайте також:

Блохін заявив, що багато футболістів покинуть "Динамо" взимку

Лікарі дозволили Блохіну повернутися на тренерську лаву

Федерація футболу знову оштрафувала «Динамо» за негідну поведінку фанатів