Блохін включений в числі претендентів на пост тренера Білорусі

16 жовтня 16:15

Український фахівець, який домігся значних успіхів у тренерській кар'єрі саме зі збірної, може знову повернутися до роботи з національною командою. Тепер - Білоруссю.

 

62-річний український фахівець Олег Блохін включений в числі претендентів на пост тренера Білорусі.

Про те, що колишній наставник "Динамо" і збірної України може відновити тренерську діяльність і зайняти місце звільненого нещодавно Георгія Кондратьєва, повідомило авторитетне білоруське видання "Прессбол".

Наголошується, що агент Блохіна сам вийшов на Білоруську федерацію футболу з метою працевлаштувати свого підопічного.

Нагадаємо, що Блохін після звільнення з поста головного тренера "Динамо" у квітні 2014 року знаходиться без роботи й раніше в одному з інтерв'ю зазначав, що готовий повернутися до тренерської діяльності.

Раніше повідомлялося, що представники БФФ вели переговори з наставником дубля київського "Динамо" Олександром Хацкевичем.

Крім того, в числі претендентів називається і знаменитий італійський фахівець Джованні Трапаттоні. Останнім місцем роботи 75-річного тренера була збірна Ірландії, яку він залишив у 2013 році. Також він очолював "Мілан", "Ювентус", "Інтер", "Баварію", Фіорентину", збірну Італії та інших.

Раніше повідомлялося, що очолити збірну Білорусі не проти і Леонід Кучук, який працював з київським "Арсеналом" з 2011 по 2012 роки.

Нагадаємо, що Кондратьєв подав у відставку з поста головного тренера збірної Білорусі після невдалого старту у відбірковому турнірі Євро-2016: його команда зіграла внічию 1:1 з Люксембургом, програла Україні 0:2 і Словаччини 1:3.

Напередодні повідомлялося, що Кондратьєв після своєї відставки потрапив у лікарню з невідомим для широкого загалу діагнозом. !zn