Білоруський БАТЕ у Мінську сенсаційно обіграв «Баварію» - 3:1 (ВІДЕО)

03 жовтня 05:36

У другому турі групового етапу Ліги чемпіонів Білоруський БАТЕ сенсаційно обіграв мюнхенську «Баварію». Московський «Спартак» на «Лужниках», ведучи в рахунку, поступився шотландському «Селтіку» (2:3). «Барселона» у гостях забила два голи португальській «Бенфіці».

 

Білоруський БАТЕ сенсаційно обіграв мюнхенську «Баварію» в матчі другого кола групового етапу Ліги чемпіонів з рахунком 3:1.

У складі БАТЕ голами відзначилися Олександр Павлов, Віталій Родіонов і Ренна Брессан. У «Баварії» гол на рахунку Франка Рібері.

У цій же групі іспанська «Валенсія» впевнене обіграла французький "Лілль" у себе вдома з рахунком 2:0. Обидва голи на рахунку форварда Жонаса.


- Ліга чемпіонів: «Шахтар» зіграв унічию з «Ювентусом» (ВІДЕО)


«Барселона» обіграла в Лісабоні «Бенфіку» з рахунком 2:0 і очолила групу F. У дебюті матчу, на восьмій хвилині, відзначився форвард іспанців Алексіс Санчес, а на 56-й хвилині матчу другий гол у ворота португальців відправив Сеск Фабрегас.

Раніше, в іншому матчі цієї групи московський «Спартак» поступився на своєму полі шотландському «Селтіку» з рахунком 2:3. Таким чином, лідером групи F стає «Барселона», яка набирає шість очок. На другому місці розташувався «Селтік», у якого чотири очки, а за ним «Бенфіка» з одним набраним очком. Замикає групу «Спартак», у якого немає набраних балів.

Англійський «Манчестер Юнайтед» взяв гору над румунським клубом «Клуж» (2:1) на його стадіоні за допомогою двох м'ячів, забитих Робіном ван Персі. Господарі відповіли голом Пантеліса Капетаноса. Турецький «Галатасарай» пропустив два м'ячі на домашньому стадіоні у Стамбулі від португальської «Браги» (0:2). Голи на рахунок Рубена Мікаела і Алана.

Донецький «Шахтар» зіграв внічию 1:1 з чемпіоном Італії «Ювентусом».

!zn

Читайте також:

«Дніпро» дебютував у груповому турнірі Ліги Європи з впевненої перемоги над голландським ПСВ (ВІДЕО)

Ліга чемпіонів: «Динамо» розгромно програло французам 1:4 (ВІДЕО)

«Шахтар» почав виступ у Лізі чемпіонів з перемоги над «Нордшелландом» 2:0 (ВІДЕО

Блохін розпочав у «Динамо» з перемоги (ВІДЕО)