"Баварія" робить серйозну заявку на півфінал Ліги Чемпіонів

03 квiтня 08:31

Мюнхенці обіграли "Ювентус" 2:0, не залишивши суперникові жодного шансу на порятунок. Цілком можливо, що півфінальний раунд головного євротурніру пройде за участю німецького клубу.

 

Німецька "Баварія" зуміла зробити серйозну заявку на прохід в 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів, обігравши італійський "Ювентус" на своєму полі 2:0. Голи на рахунку Давида Алаби і Томаса Мюллера.

Початок матчу став по-справжньому хвилюючим для гостей: невдалі дії досвідченого Андреа Пірло, який не зовсім впевнено відвів гру від своїх воріт. Перехопив м'яч Бастіан Швайнштайгер, віддав передачу на Алабу і той точно вистрілив - 1:0.

За винятком одного удару по гарячих слідах, "Стара синьйора" практично не загрожувала воротам "Баварії". Більше того, удача була на боці італійців, адже до перерви господарі могли не раз збільшувати рахунок.

У другому таймі розклади на поле не змінилися - "Баварія" володіла ініціативою і незабаром подвоїла свою перевагу: Джанлуїджі Буффон не зафіксував м'яч після дальнього удару, а в його штрафному добре спрацювали Манджукіч і Мюллер - 2:0. Італійці не змогли прийти до тями аж до фінального свистка. Будучи не схожими самі на себе, туринці швидше за все кинуть всі сили на матч реванш.

"Баварія" - "Ювентус" - 2:0 (1:0)

Баварія: Нойер, Лам, Ван Бюйтен, Данте, Алаба, Швайнштайгер, Луїс Густаво, Мюллер, Кроос (Роббен, 16), Рібері (Шачири, 90+3), Манджукич (Гомес, 90)

Ювентус " : Буффон, Барцальї, Бонуччі, К'єлліні, Ліхтштайнер, Відаль, Пірло, Маркізіо, Пелузо (Погба, 75), Матрі (Вучиніч, 65), Квальярелла (Джовінко, 65)

Голи: Алаба, 1, Мюллер, 63

Попередження: Манджукіч, Луїс Густаво - К'єлліні, Відаль, Ліхтштайнер.

Матч-відповідь відбудеться в Турині 10 квітня. !zn

Читайте також:

Двічі ведучи в рахунку, "Барселона" не змогла обіграти ПСЖ

Президент "Реала" зробить все, щоб Моурінью залишився

Букмекери змінюють думку: фаворит Ліги Чемпіонів - "Барселона" і "Реал"

Жеребкування Ліги Чемпіонів: два суперпротистояння у чвертьфіналі