"Баварія" напередодні півфіналу Ліги Чемпіонів: 16:2 у трьох матчах

22 квiтня 11:02

Мюнхенський клуб у відмінному настрої підходить до відповідального протистояння із "Барселоною".

 

Мюнхенська "Баварія" напередодні першого матчу Ліги Чемпіонів проти "Барселони" у трьох останніх поєдинках чемпіонату Бундесліги і Кубка Німеччини забила у ворота суперників 16 м'ячів, пропустивши лише два у відповідь.

Нагадаємо, що у попередньому турі Бундесліги "Баварія" розгромила "Нюрнберг" 4:0, потім у півфіналі Кубка не залишила шансів "Вольфсбургу" 6:1, а в 30-му турі чемпіонату на виїзді знову повторила кубковий результат - постраждав "Ганновер".

Особливо загрозливо для суперників в останніх поєдинках виглядав нападаючий Маріо Гомес, який відзначився п'ять разів. Супер-Маріо на думку багатьох набрав відмінну форму і тепер може стати серйозною ударною силою "Баварії" у вирішальних кубкових зустрічах.

Нагадаємо, що у фіналі Кубка Німеччини "Баварія" зіграє зі "Штутгартом".

"Цей рік - рік "Баварії". Ми вже виграли чемпіонат, вийшли у фінал Кубка і у півфінал Ліги Чемпіонів, - сказав після матчу в інтерв'ю Mundo Deportivo півзахисник мюнхенців Франк Рібері.

"Що стосується матчу з "Барселоною", то ніхто в команді її не боїться. Ми впевнені в собі. У каталонців - відмінна команда, але прийшла черга "Баварії" вигравати трофеї. Ми стали сильнішими за останній час і виросли", - впевнено сказав досвідчений француз.

Звичайно, результативність "Баварії" заслуговує на повагу, і в своїй атакуючої потужності німці наблизилися до тієї ж "Барси", нехай і проповідує Юпп Хайнкес трохи інший футбол. Однак на рівні Ліги Чемпіонів все може повернутися інакше. Та й, як вважають фахівці, в останні роки іспанський чемпіонат перевершує німецький. Втім, як вже казали у "Баварії", звітний матч допоможе порівняти ці дві провідні європейські першості.

До речі, "Барселона" свій матч у чемпіонаті Прімери також виграла - щоправда, з більш скромним рахунком 1:0. В переможному матчі з "Леванте" каталонці грали без травмованого Ліонеля Мессі. Зазначимо, що Мессі потрапив у заявку "Барсу" на Лігу Чемпіонів.

Нагадаємо, що перша зустріч "Баварії" і "Барселони" в рамках півфіналу Ліги Чемпіонів відбудеться 23 квітня у Мюнхені. !zn

Читайте також:

Іспанія і Німеччина змагатимуться у півфіналах Ліги Чемпіонів

Ажіотаж у Дортумунді: уболівальники "Боруссії" побилися за квитки на "Реал"

Статистика стверджує: Мессі підвищує результативність "Барси" на 25 відсотків