«Барселона» обіграла «Реал» з рахунком 2:1

19 сiчня 08:00

Каталонська «Барселона» обіграла мадридський «Реал». «Барселона» не програє «Реалу» в останніх семи матчах на «Сантьяго Бернабеу».

 

Чергове протистояння «Реала» і «Барселони» завершилося на користь каталонців. У першому матчі 1/4 фіналу Кубка Іспанії каталонці обіграли заклятого ворога з рахунком 2:1. У першому матчі 1/4 розіграшу Кубка Іспанії «вершкові» на 11 хвилині відкрили рахунок завдяки голу Кріштіану Роналду.

К.Роналду отримав пас від Пепе, розхитав захисника і пробив повз Хосе Пінто у сітку.


«Барса» відігралася на початку другого тайму - капітан гостей Карлес Пуйоль чудово пробив у падінні головою після кутового у виконанні Хаві. А перемогу каталонцям приніс Ерік Абідаль на 77-й хвилині. Француз отримав пас від Лео Мессі, вийшов фактично на рандеву з Касільясом і з лівої ноги легко переправив м'яч у ворота. 1:2 - у ворота «Реала» забивали виключно захисники. Але у мадридців ще є шанс на вихід у чвертьфінал, оскільки відповідна гра між клубами відбудеться 26 січня.

Голкіпер "Реала" Ікер Касільяс, підбиваючи підсумки першого матчу 1/4 фіналу Кубка Іспанії проти «Барселони» (1:2), назвав результат несправедливим. На думку воротаря збірної Іспанії, в поєдинку у відповідь мадридці мають непогані шанси гідно відповісти супернику.