"Барселона" не залишила каменя на камені від "Мілана" і виходить у чвертьфінал

13 березня 08:32

Суперклуб відіграв-таки дефіцит двох м'ячів і упевнено переміг свого суперника, вийшовши у чвертьфінал Ліги Чемпіонів. Туди ж пробився і турецький "Галатасарай", який на виїзді здолав "Шальке".

 

У найбільш очікуваному матчі другого раунду 1/8 фіналу між "Барселоною" і "Міланом" сталося те, що повинно було
статися: більш організована і майстерна команда з Каталонії, перебуваючи без головного тренера, обіграла міланський клуб, який в першому матчі на домашньому стадіоні, здавалося, повністю збентежив грізного опонента.

Але два голи Мессі спочатку відновили статус-кво, а потім завдяки точним ударам Вільї та Альби "Барса" оформила вихід до 1/4 фіналу. 4:2 за сумою двох матчів.

В іншому матчі ігрового дня турецький "Галатасарай" розібрався з "Шальке" 3:2 на стадіоні у Гельзенкірхені і теж вийшов у чвертьфінал, в першій грі була зафіксована нічия 1:1. Раніше в цей же раунд пробилися "Реал", "Ювентус", "Боруссія" і ПСЖ.

Проблеми для "Мілана" почалися вже на стартових хвилинах першого тайму: чи не в першому епізоді поблизу штрафного гостей Лео Мессі отримав м'яч, і зумівши позбутися декількох опонентів, точно пробив - 1:0.

"Барса" продовжила свій натиск, і в ці хвилини важко довелося голкіперу "Мілана" Абб'яті. І все-таки на 40-й хвилині йому
довелося капітулювати, коли м'яч знову опинився у Мессі. А сталося це після того, як міланець Ньянг втратив вірний момент, пробивши у штангу з вигідного положення. Іньєста відпасував на Лео і той знову був точний.

У другому таймі "Мілану" вже треба було йти вперед, щоб хоча б одним голом стримати запал грізного суперника. Але незабаром "Барса" зробила рахунок 3:0, що гарантувало вже вихід в наступний раунд за сумою двох матчів. Давид Вілья відгукнувся на передачу Хаві і знову застав Абб'яті зненацька. Міланці пішли вперед, але "Барса" була обережна.

А на 3-й доданій хвилині каталонці завдали контрольний постріл - Альба скористався обрізкою оборони і легко обіграв голкіпера - 4:0!

У Гельзенкірхені було так само неспокійно, як і в Барселоні. Однак там боротьба йшла до останнього. Хоча "Галатасарай" зробив непоганий заділ ще в першому таймі - на гол Нойштедтера турки відповіли точними ударами Алтинтопа і Йилмаза - 1:2.

Тепер німцям необхідно було забивати два голи - нічия 2:2 їх ніяк не влаштовувала. На 63-й хвилині масована атака "Шальке" привела до взяття воріт - відзначився Бастос. "Біло-сині" пішли вперед, насіли на володіння "Галатасарая", але в підсумку, відзначилися все-таки турецькі футболісти - Умут Булут втік у відрив і поставив переможну крапку в матчі - 3:2.


Читайте також:

Мессі встановив черговий рекорд

Шевченко вірить, що його "Мілан" розправиться з "Барселоною" у Лізі Чемпіонів

Наставник "Мілана" Алегрі може змінити Луческу на посаді головного тренера "Шахтаря"