Ажіотаж у Дортумунді: уболівальники "Боруссії" побилися за квитки на "Реал"

16 квiтня 16:20

Небачений ажіотаж викликав матч півфіналу Ліги Чемпіонів, в якому "Боруссія" буде приймати мадридський "Реал".

 

Як повідомляє Bild, у Дортмунді продали останні квитки на матч 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Боруссія" - "Реал".

Уболівальники стали "розбивати" намети біля кас ще у неділю, щоб опинитися серед щасливчиків. У понеділок квитки змогли придбати власники абонементів, решта надійшли у відкритий продаж. Ажіотаж викликаний ще й тим, що місткість стадіону "Боруссії" на матчах Ліги чемпіонів становить 65 829 глядачів, тоді як в бундеслізі - 80 645. Викликано це тим, що в міжнародних іграх заборонено використовувати стоячі трибуни.

Через те, що багато точок продажу квитків не оснащені додатковими системами безпеки, на допомогу продавцям прийшли наряди поліції. А для забезпечення порядку біля кас і заспокоєння особливо буйних фанатів довелося використовувати допомогу спецпідрозділів.

Примітно, що на матчі 1/4 фіналу між "Боруссією" і "Малагою" також зібрав повний аншлаг на стадіоні в Дортмунді. Тоді підтримка глядачів допомогла німцям впоратися з завзятим суперником з Іспанії.

Нагадаємо, що "Боруссія" пробилася в півфінал Ліги Чемпіонів вперше з 1998 року. Тоді дортмундці програли за сумою двох зустрічей саме мадридському "Реалу" (0:2, 0:0). Перший матч 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів-2012/13 відбудеться 24 квітня у Дортмунді. !zn

Читайте також:

Іспанія і Німеччина змагатимуться у півфіналах Ліги Чемпіонів

Суперкубок України знову розіграють в Одесі

Статистика стверджує: Мессі підвищує результативність "Барси" на 25 відсотків

Моурінью має намір взяти з собою в "Челсі" кількох футболістів