"Арсенал" розрахувався з боргами, уникнувши санкцій від футбольних інстанцій

26 квiтня 10:40

Київський клуб тепер може спокійно займатися вирішенням завдань безпосередньо на футбольному полі.

 


Ситуація із заборгованістю перед футболістами та іншими кредиторами, яка виникла у київському "Арсеналі" на початку року, вирішена. Новий власник клубу Олександр Онищенко виконав усі зобов'язання перед Федерацією футболу України і УЄФА, виплативши борги з зарплати та інших платежів.

У прес-службі Олександра Онищенка повідомляють, що за трансфери і зарплати було виплачено близько 5,5 мільйона доларів, а за іншими статтями витрат клуб заплатив 330 мільйонів гривень. Таким чином, "Арсенал" може автоматично отримати атестацію на участь у змаганнях сезону 2013-2014 років.

Нагадаємо, що операція з передачі клубу від колишнього власника Вадима Рабиновича Олександру Онищенку не могла бути завершена саме через проблеми з боргами. На початку квітня Онищенко повідомив, що безсумнівно погасить всі боргові зобов'язання, щоб уникнути санкцій з боку ФФУ і УЄФА.

Вадим Рабинович прийняв рішення про продаж клубу на початку 2013 року. Після всіх змін, пов'язаних із припиненням фінансування колишнім власником команду покинув ряд гравців, у тому числі і один з лідерів нападу Максим Шацьких.

У весняній частині чемпіонату "Арсенал" показав далеко не кращий результат, домігшись всього однієї перемоги - у 25-му турі були розгромлені "Карпати" 4:1. Зараз "Арсенал" на 11-му місці в турнірній таблиці української Прем'єр-Ліги. !zn

Читайте також:

У Прем'єр-лізі все-таки відбулася чергова тренерська відставка

Рабинович передасть Онищенку київський "Арсенал" "без жодної копійки"