Андрій Шевченко залишає «Динамо» і їде з України

20 червня 13:27

Легендарний нападник хоче залишити Україну, щоб ще один рік пограти за кордоном, а потім думає зайнятися тренерською роботою. Кар'єру гравця Шевченко може продовжити в США або Канаді.

 

Тренер київського «Динамо» з фізичної підготовки Вінченцо Пінколіні повідомив, що Андрій Шевченко завершує виступи за столичний клуб, щоб продовжити кар'єру за кордоном.

«Так, це правда, Шевченко йде з «Динамо». Він хоче залишити Україну, щоб ще один рік пограти за кордоном, а потім думає зайнятися тренерською роботою, можливо, навіть в «Челсі», - сказав Пінколіні.

«Швидше за все, він продовжить кар'єру в США або Канаді. Остаточне рішення він прийме після Євро. За роки спільної роботи в Італії, а потім і в «Динамо», можу сказати, що з Андрієм у нас склалися дружні стосунки. Я бажаю йому успіхів», - додав тренер.

- Шевченко і Воронін завершили кар’єру в збірній

Раніше Шевченко оголосив про завершення кар'єри в збірній України. «Я зіграю ще один матч за збірну Україну, напевно, це буде товариський матч, і завершу виступ у національній команді - пора звільняти дорогу молодим», - заявив нападник після матчу проти збірної Англії.

Відзначимо, що Андрій Шевченко став автором двох забитих м'ячів на Євро-2012. Завдяки його дублю Україна здолала Швецію 2:1. ! zn

Читайте також:

Шевченко засмучений суддівством у матчі з Англією

Луческу обурений складом збірної України - занадто багато гравців «Динамо»

Київське «Динамо» посилиться двома гравцями збірної України