Андрій Шевченко отримав перелом вилиці

15 серпня 05:42

Матч 6-го туру чемпіонату України між київськими «Арсеналом» і «Динамо» не пройшов безслідно для нападника Андрія Шевченка.

 

В одному із зіткнень другого тайму цієї зустрічі динамівський ветеран отримав удар в обличчя й далеко не відразу зумів підвестися з газону.

Отримавши першу допомогу від лікарів за межами поля, які «заморозили» місце удару, А. Шевченко повернувся до гри, проте незабаром гострі больові відчуття поновилися, й нападник був змушений попросити заміну.

Одразу після закінчення матчу А. Шевченко направили на обстеження в столичну клініку «Борис», де футболістові поставили невтішний діагноз: перелом вилиці.

Сьогодні приймуть рішення щодо методики лікування травми, що отримав Шевченко. Не виключено, що футболіст відправиться для додаткового обстеження в одну із зарубіжних клінік.

Що стосується строків повернення нападника до лав, то динамівськім лікарям поки важко дати точну відповідь на це питання, але очевидно, що Шевченко, судячи з усього, пропустить обидва матчі з болгарським «Літексом» у рамках 4-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи.