Анчелотті вважає, що йому буде складно відмовити "Реалу"

03 травня 12:50

Головний тренер ПСЖ поки не визначився остаточно зі своїм майбутнім.

 

Італійський фахівець Карло Анчелотті, який нині очолює "Парі Сен-Жермен" поки не визначився зі своїм майбутнім, хоча і не виключає, що може залишитися в Парижі ще на сезон.

"Ніхто ніколи не знає, що його чекає попереду. Можу сказати, що я щасливий у ПСЖ і цілком можливо, що я залишуся тут надовго. Я насолоджуюся життям у Парижі. Я хочу виграти Лігу 1 і відсвяткувати цей успіх", - заявив Анчелотті Sky Sport Italia.

Коментуючи чутки про перехід у "Реал", який, швидше за все влітку залишить нинішній коуч Жозе Моурінью, Анчелотті теж не може сказати щось напевно.

"Буде важко відмовити Реалу", - сказав італієць, відповідаючи на питання, чи погодиться він очолити "Королівський клуб" у разі відходу Жозе Моурінью.

"Я не знаю, що трапиться в майбутньому. У минулому я дійсно був близький до Реалу, однак, тоді я вибрав Челсі".

Нагадаємо, що за свою кар'єру Анчелотті працював у кількох італійських клубах, зокрема, в "Мілані", трохи пізніше він перейшов у лондонський "Челсі", а в грудні 2011-го він очолив ПСЖ.

Раніше повідомлялося, що Анчелотті може продовжити роботу в "Реалі", який залишить Моурінью. "Челсі", в який збирався португалець, на думку преси, звільнить від своїх обов'язків іспанець Рафаеля Бенітеса. Втім, у ПСЖ заперечують, що ведуть переговори з Бенітесом, а про долю Анчелотті також ніхто не коментує.

Також напередодні з'явилася інформація про те, що ПСЖ не проти залучити до роботи в клубі нинішнього головного тренера "Шахтаря" Мірча Луческу.

Зазначимо, що ПСЖ впевнено лідирує в чемпіонаті Франції, випереджаючи "Марсель" на 9 очок. За певних розкладів, зокрема, в разі перемоги парижан над середняком "Валансьєном", вони за три тури до фінішу першості відсвяткують чемпіонство. !zn

Читайте також:

Всупереч пропозиції від ПСЖ, Руні вимагає новий контракт у "Манчестері"

Президент "Реала" зробить все, щоб Моурінью залишився

Моурінью допоможе Анчелотті в боротьбі з "Барселоною"