Ахметов сподівається, що Уголіні і Ніколіні гідно замінять Луческу

09 сiчня 08:57

Президент футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Рінат Ахметов висловив готовність тренувати "гірників", поки головний тренер команди Мірча Луческу проходить реабілітацію після операції.

 

"Мірча залишається головним тренером клубу, у нього є хороші помічники, які знають, що робити і як правильно підготувати команду. Думаю, піде хороша реакція гравців, вони захочуть допомогти Містеру...А поки Містер буде тут видужувати, я буду головним тренером", - сказав Р.Ахметов румунським журналістам, повідомляє прес-служба ФК "Шахтар" у понеділок.

При цьому він підкреслив: "Я буду тренувати, я коуч! (Посміхається) У Містера хороші помічники: це і Олександр Спиридон, і Карло Ніколіні, і Массімо Уголіні. Я думаю, що всі покажуть свої кращі якості".

Р.Ахметов також висловив сподівання, що "тутешні лікарі зроблять все, щоб М.Луческу швидше опинився в Україні".

"Можливо, на відновлення піде чотири з гаком тижні", - додав президент клубу.

Відповідаючи на питання про подарунок для головного тренера "Шахтаря", Р.Ахметов сказав: "Я йому привіз новорічний светр у наших клубних кольорах, шарф і шапку. Думаю, йому це сподобається і теж допоможе скоріше видужати".

Як повідомлялося, 6 січня М.Луческу потрапив в автомобільну аварію у Бухаресті, в результаті якої у нього була пошкоджена грудна клітка і зламані кілька ребер.

8 січня йому зробили операцію - була вичищена плевральна порожнина. Лікарі стверджують, що технічно операція пройшла успішно.

Перед операцією М.Луческу відвідав Р.Ахметов.