«Олімпійський» потрібно знову переробляти

03 грудня 11:01

Заступник голови КМДА Анатолій Голубченко запевняє, що найближчим часом на НСК «Олімпійський» буде зроблено все, щоб інваліди, які будуть відвідувати футбольні матчі, не відчували незручностей.

 

Про це А. Голубченко заявив в ефірі «Шустер Live» на Першому національному телеканалі, реагуючи на зауваження учасників програми, що стадіон не пристосований до потреб інвалідів.
Зокрема, були підняті питання про те, що існують проблеми з під'їздом до кас стадіону, крім того, балки верхнього поверху закривають частину футбольного поля з того місця, де розташовані місця для інвалідів-колясочників, а також з цих місць не видно жодного інформаційного табло.
«Я маю визнати ці зауваження. Ми багато працюємо над облаштуванням безбар'єрного середовища для інвалідів», - сказав А. Голубченко.
За його словами, ті проблеми на стадіоні «Олімпійський», про які нині говорять, були виявлені одразу ж після його відкриття. «Про ці проблеми ми знаємо і зараз працюємо над їх виправленням», - сказав А. Голубченко.
Нагадаємо, що НСК «Олімпійський» було відкрито 8 жовтня. Реконструкція стадіону обійшлася українцям майже в 600 млн доларів.