ЗМІ КНДР повідомили про одруження лідера країни Кім Чен Ина

25 липня 14:09

Дружиною Кім Чен Ина стала 27-річна випускниця університету імені Кім Ір Сена у Пхеньяні, батько якої є викладачем, а мати - лікарем. Повідомляється, що лідер КНДР узаконив відносини зі своєю обраницею ще в 2009 році.

 

Лідер КНДР Кім Чен Ин одружився, повідомило південнокорейське агентство Ренхап з посиланням на північнокорейське телебачення.

Раніше північнокорейські ЗМІ кілька разів демонстрували кадри різних заходів за участю Кім Чен Ина, на яких він був присутній в компанії невідомої молодої жінки.

За даними агентства, диктор північнокорейського телебачення повідомив, що Кім Чен Ин відправився у парк розваг разом зі своєю дружиною "товаришем Лі Сіль Чжу".

Південнокорейська газета "Чосон ільбо" з посиланням на інформовані джерел 25 липня пише, що дружиною Кім Чен Ина стала 27-річна випускниця університету імені Кім Ір Сена в Пхеньяні, батько якої є викладачем, а мати - лікарем. Повідомляється, що лідер КНДР узаконив відносини зі своєю обраницею ще в 2009 році.

Кім Чен Ин став керівником партії та держави після смерті свого батька Кім Чен Іра в грудні 2011 року.

Кім Чен Ір, який помер у віці 69 років від серцевого нападу під час поїздки по КНДР, у 1994 році успадкував владу від свого батька Кім Ір Сена - основоположника доктрини "чучхе", що передбачає опору на власні сили, - першого президента Північної Кореї. !zn

Читайте також:

Кім Чен Ин знову з'явився на публіці з загадковою дамою

У КНДР зважилися повідомити дату народження Кім Чен Ина

Пропаганда визнала Кім Чен Ина «генієм серед геніїв»


Північнокорейська школярка ціною життя врятувала портрети лідерів КНДР