Злочинець влаштував стрілянину по міліціонерах у паспортному столі в Києві

09 серпня 10:55

Співробітники міліції знали, що в зловмисника є зброя, тим не менш, почекали поки він зайшов у паспортний стіл і вчинив там стрілянину.

 

Співробітники карного розшуку затримали в Києві в паспортному столі чоловіка з бойовим пістолетом ТТ, який намагався отримати український паспорт за підробленими документами. У момент затримання зловмисник вистрілив, але нікого не поранив.

Як повідомили у відділі зв'язків з громадськістю ДУ МВС України в Києві, в оперативників була інформація, що через певний час ця людина може з'явитися з бойовою зброєю в приміщенні паспортного столу в Бортничах (мікрорайон у Дарницькому районі Києва). Співробітники міліції попросили його пред'явити документи, у відповідь на це чоловік вихопив пістолет і зробив постріл у бік правоохоронців.

Постріл був неприцільний, тому ніхто не постраждав. Співробітники карного розшуку застосували прийоми рукопашного бою, затримали чоловіка та вилучили в нього пістолет. У нього також вилучили підроблені документи на отримання українського паспорта. Зараз він перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів. Зброю передано на експертизу.

Затриманий знаходиться в Дарницькому райуправлінні міліції, встановлюється його особа. !zn

Читайте також:

Міліція порушила справу проти племінника Ганни Герман за «хуліганство із застосуванням зброї»


Син депутата влаштував стрілянину по людях на базі відпочинку. Порушено справу

Американець прийшов на фільм про Бетмена захищати глядачів з пістолетом і чотирма ножами


Американцеві, що розстріляв на прем'єрі «Бетмена» 12 осіб, висунули 142 звинувачення